Omul din interior / Inside Man (2006)

Apropo.ro / 06.04.2006, 12:44
Omul din interior / Inside Man (2006)
Orice detaliu este important. Nici o informație nu trebuie omisa... Actori celebri ca Denzel Washington, Clive Owen și Jodie Foster s-au alaturat pentru a explora ispita puterii și a lacomiei, misterul jafului perfect, într-o noua drama polițista exploziva

Orice detaliu este important. Nici o informație nu trebuie omisa…

Actori celebri ca Denzel Washington, Clive Owen și Jodie Foster s-au alaturat pentru a explora ispita puterii și a lacomiei, misterul jafului perfect, într-o noua drama polițista exploziva – Omul din Interior (Inside Man).

Într-un film cu o distribuție de zile mari care cere atenția publicului, Washington, Owen și Foster portretizeaza personaje ce prezinta fiecare piesa dintr-un puzzle complicat, dar oare toate aceste piese sunt ceea ce par?

Exista trei actori cheie – Washington în rolul unui detectiv nou promovat care trebuie sa se ridice deasupra unui scandal de corupție, Owen este un criminal genial care contrazice tot ce credem ca știm despre cum se poate jefui o banca, iar Foster este un avocat misterios și influent din Manhattan care obține exact ceea ce doresc clienții care o angajeaza și o platesc – care se întâlnesc în Omul din Interior, o combinație de excepție a lui Spike Lee, care incita publicul cu trucuri cu camerele de filmat și schimbari neașteptate în subiectul filmului.

Totul începe destul de simplu: patru oameni costumați în zugravi patrund pe culoareale unei Banci din Manhattan, sucursala de baza din Wall Street a unei instituții financiare importante la nivel mondial. În câteva secunde, jefuitorii costumați planuiesc o operațiune de asediu asupra bancii, iar cei 50 de clienți și personalul devin o garanție neașteptata în acest jaf, jefuitorii luându-i drept ostateci în momentul în care sunt încercuiți de poliție.

Detectivii Departamentului de Poliție din New Zork, Keith Frazier (Denzel Washington) și Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor) sunt trimiși pe post de negociatori pentru eliberarea de ostateci, având misiunea de a stabili un contact cu leaderul tâlharilor, Dalton Russel (Clive Owen), și de a asigura eliberarea în siguranța a ostaticilor. Departamentul Serviciilor de Urgența avîndu-l pe Capitanul John Darius (Willem Dafoe) la conducere impreuna cu toata lumea spera ca situația poate fi depașita cu calm, iar controlul bancii și eliberarea ostaticilor din interior pot fi asigurate într-un timp cât mai scurt.

Dar lucrurile nu progreseaza dupa planul stabilit. Russel se dovedește un oponent neașteptat de șiret – inteligent, calm și având totul sub control – un maestru în manevrarea papușilor, cu un plan meticulos prin care sa-i dezorieteze și sa-i faca confuzi nu doar pe ostateci, dar și pe autoritați. Afara, mulțimea de newyorkezi se marește, odata cu marirea tensiunii situației, cu superiorii lui Frazier care devin din ce în ce mai îngrijorați asupra abilitații acestuia de a reuși sa mențina situația sub control.

Jefuitorii par a fi în mod continuu cu un pas înaintea polițiștilor, pacalindu-i de fiecare data pe Frazier și Darius. Suspiciunile lui Frazier potrivit carora ar fi vorba despre ceva mult mai complicat de aceasta data decât își imagineaza ceilalți se dovedesc justificate odata cu apariția lui Madeline White (Jodie Foster), un jucator puternic cu intenții neclare, care cere o întâlnire privata cu Russel. Președintele consiliului de directori ai bancii, antreprenorul Arthur Case (Cristopher Plummer), este de asemenea interesat în orice moment de ce se întâmpla interiorul bancii.

Dar ce vor, de fapt, jefuitorii? De ce nu a mers nicio metoda în a ușura situația, de ce se întinde ora dupa ora? Frazier este convins ca exista legaturi invisibile, iar negociatori secreți fac sa creasca instabilitatea situației de la un moment la altul. Cu credințe și motive transformate în întrebari, detectivul se angajeaza într-un joc riscant de-a șoarecele și pisica – dar cu regulile jocului se schimba permanent, orice mișcare greșita aprinzând fitilul, ajungându-se astfel la un final dezastruos și mortal.

DESPRE PRODUCȚIE

Grazer a achiziționat recent scenariul thrillerului Inside Man de la nou venitul scenarist Russell Gewirtz, pentru a-l produce la Universal Pictures. Cautând un regizor care sa aduca aceasta drama-acțiune scrisa atât de inteligent, de pe foi pe marele ecran, o șansa a aparut atunci când Lee a citit scenariul și a semnat imediat pentru regizarea acestui proiect.

Nu se întâmpla prea des ca apara o poveste care sa-l provoace pe acest regizor atât de complet. Lee apreciaza, ‘Russell Gewirtz a scris o poveste proaspata, cu multe intrigi despre jaful perfect asupra unei banci. Mi-a placut scenariul și chiar mi-am dorit sa regizez filmul. Dog Day Afternoon este unul dintre filmele mele preferate, iar aceasta este o poveste contemporana în genul acelui tip de filmÂ’.

Dupa tamponarea ușoara cu mai multe meserii, Gewirtz a trait mai mulți ani în Europa și America de Sud, unde spune el ca i-a venit ideea pentru scenariul Omul din Interior (Inside Man). Reflectând asupra procesului, scenaristul spune, „A fost ceva fantastic sa stau la aceeași masa și sa vorbesc cu Denzel, Clive, Jodie și Cristopher împarțindu-le replicile pe care chiar eu le-am scris. Apoi au început filmarile și l-am privit pe Spike cum orchestreaza întreaga producție”. Gewirtz nu a fost impresionat numai de cooptarea atâtor vedete pentru a-i transpune cuvintele în acest film, el a fost fascinat de producția Omul din Interior ca întreg.

Omul din Interior reprezinta cea ce-a patra colaborare a lui Denzel Washington cu Lee, dupa He Got Game, MoÂ’Better Blues și Malcom X, care i-a adus lui Washington o nominalizare la Premiile Oscar® petru interpretarea lui vulcanica a rolului principal. Washington spune, „Spike este un realizator de filme extrem de sofisticat. Iar acum îl apreciez chiar mult mai mult pentru abilitatea lui, eu însami ancercând sa fac un film”.

Dublu câștigator al Premiului Oscar®, Washington a venit sa filmeze pentru Omul din Interior, dupa rolul lui Brutus din Julius Caesar pe Broadway (la o distanța de o saptamâna între finalul piesei și începerea filmarilor pentru film). Surprinzator acesta a gasit similaritați între aceste doua proiecte. El explica, „La Shakespeare totul este legat de limbaj și cred ca de fapt m-a ajutat sa ma pregatesc pentru Frazier – scenariul lui Russel este greoi cu un dialog excepțional. Personajul meu vorbește foarte mult! Ma gândesc la Frazier ca și cum Brutus merge în Brooklyn. Pentru mine, exista un ritm și o cadența precise a newzorkezilor, iar asta îmi da oportunitatea de a juca tipul newzorkezului care trece prin multe pe parcursul negocierilor cu acest andversar atît de inteligent”.

Ca și Washington, și ceilalți actori care întregesc ansamblul distribuției – Clive Owen, Jodie Foster, Cristopher Plummer, Willem Dafoe și Chiwetel Ejiofor – au enumerat șansa de a lucra cu Lee printre motivele principale pentru care au acceptat sa lucreze în acest proiect.

Owen îi aduce un interes mai mare filmului, așezând mister asupra personajului sau deghizat cu o șapca, o masca și o pereche de ochelari, care aduc o nota de obscuritate ochilor și feței pentru o mare parte a filmului. „Este foarte ciudat sa joci marea majoritate a scenelor mascat, purtând o șapca și o pereche de ochelari de soare, pentru ca o mare parte a interpretarii se bazeaza pe un scop, iar scopul este transmis prin ochi. Sa mi se ia deodata aceasta posibilitate și având acea imensa bariera, a fost destul de dezarmant”.

„Clive este extraordinar și și-a asumat un mare risc pentru ca publicul nu poate sa-i vada fața”, explica Lee. „Denzel spunea ca i-a fost foarte greu sa joace alaturi de Clive pentru ca nu putea sa vada expesiile feței lui Clive. Au existat unele scene în care fața lui era complet acoperita. Pentru a permite actoriilor sa se vada cât mai mult și publicului sa vada chipul inteligentului tâlhar, realizatorii filmului au revazut scenariul și au gasit locuri an care Personajul lui Owen putea sa fie filmat nemascat”.

Cariera impresionanta în lumea filmului a lui Jodie Foster a plasat-o într-o situație rara din care poate sa aleaga dintre cele mai bune roluri posibile. Jucând o arie întreaga de personaje de-a lungul carierei care se întinde de-a lungul celor patru decade ale vieții ei (a început jucând în reclame la vârsta de trei ani), spune în acest punct ca a fost vorba despre realizatorii filmului pe care îi admira. Atractiv pentru ea a fost și faptul ca urma sa joace un personaj atât de sofisticat.

„Nu am jucat niciodata de-a lungul timpului un personaj care sa poarte haine draguțe și un machiaj placut care sa nu se murdaresca”, râde Foster.

„Mi-a placut și faptul ca ea avea o calitate spirituala relaxanta. Fiind o ființa puternica tot timpul, nefiind nevoita sa ridice vocea prea mult sau sa țipe la cineva – are un fel de autoritate. Este foarte seducatoare, șarmanta, prin abilitatea ei de a intra în intea oamenilor. Este distractiv sa joci un astfel de rol. M-a cucerit foarte repede”.

Cristopher Plummer joaca rolul lui Arthur Case, puternicul om de afaceri și filantrop care angajeaza personajul interpretat de Foster, pentru a manevra situația unui posibil sfârșit de cariera.

” Am interpretat rolul acestui președinteminunat, bogat, al atâtor organizații importante, care conduce banci și alte afaceri mondiale. Își întinde tentaculele pretutindeni și este un un adevarat ticalos care încearca sa pastreze unele secrete din proces”, spune Plummer.

Dublu nominalizat la Premiile Oscar®, Willem Dafoe – care-l portetizeaza pe veteranul Capitan John Darius – spune, „Partea interesanta a acestei povești este faptul ca, într-un fel, transpune imaginea rețelelor ascunse ale New Yorkului și care conduc din umbra orașul. Nu este ceva foarte clar, dar ai imaginea unei mulțimi de oameni dintr-o banca din New York și a unui grup aleator de oameni din societate. Este lumea pe care o ai în fața. Povestea este în principiu despre o crima perfecta, jaful unei banci, cel puțin așa pare.Dar este vorba, de asemenea, despre multe alte lucruri, unele dintre ele nefiind foarte vizibile: este vorba despre oraș, despre autoritați, despre mentalitatea crimei, despre putere și razbunare”.

Chiwetel Ejiofor colaboreaza pebtru a doua oara cu lee, interpretându-l de aceasta data pe detectivul Bill Mitchell, partenerul detectivului Frazier, personajul lui Washington.

Omul din Interior (Inside Man) a fost filmat în totalitate în locații din New York. Filmarile au durat aproape doua luni între Iunie – August 2005.

DESPRE DISTRIBUȚIE

DENZEL WASHINGTON (Detectivul Keith Fraizer) este un actor dublu câștigator al Premiului Oscar® care a fascinat iubitorii de filme cu o arie bogata și colorata de personaje. Jucând în filme ca: Glory; Cry Freedom; Richard III; MoÂ’Better Blues, regizat de Spike Lee, Washington a interpretat fiecare personaj în mod diferit, în felul sau.

Washington a avut dua filme de succes lansate în 2004: ManÂ’s on Fire, regizat de Tony Scott și reecranizarea filmului clasic din 1962, The Manchurian Candidate, regizat Jonathan Demme, cu Meryl Streep și Live Schreiber. În 2003, Washington a putut fi vazut în misteriosul Out of Time. Probabil una dintre cele mai aclamate interpretari pâna în prezent este cea din Training Day, pentru care a câștigat un Premiu Oscar®.

Decembrie 2002 a marcat debutul regizoral al lui Washington cu Antwone Fisher. În 2000, el a jucat în filmul de succes, Remember the Titans, care a avut încasari de 115$, și în The Hurricane. Pentru portretizarea lui Rubin ‘HurricaneÂ’ Carter, campion mondial la box la cateogoria medie în 1960, închis din greșeala pentru uciderea a trei albi într-un var din New Jersey, Washington a obținut Globul de Aur pentru ‘Cel mai Bun ActorÂ’ (pentru drama) și o nominalizarea la Premiile Oscar® (cea de-a patra).

Washigton a mai jucat în filme ca: The Bone Collector, alaturi de Angelina Jolie; Fallen; He Got Game, regizat de Spike Lee; TheSiege, alaturi de Anette Bening și Bruce Willis; Courage Under Fire; comedia romantica The PreacherÂ’s Wife, alaturi de Whitney Houston; Crimson Tide, alaturi de Gene Hackman; thrillerul Virtuosity; thrillerul romantic Devil in a Blue Dress; Malcom X, regizat de Spike Lee, interpretare pentru care a obținut o nominalizare la Premiile Oscar® pentru ‘Cel mai Bun ActorÂ’.

Washington a fost ‘descoperitÂ’ de Hollywood în filmul de televiziune Flesh & Blood, în care a jucat în 1979. Washigton a continuat jucând roluri în filme ca: Power; Cry Freedom; Heart Condition; For Queen and Country; The Mighty Quinn; Glory (pentru care o câștigat un Premiu Oscar® pentru Â’Cel mai Bun Actor în Rol SecundarÂ’); MoÂ’Better Blues, regizat de Spike Lee; Ricochet; Mississippi Masala; Much Ado About Nothing; Philadelphia, alaturi de Tom Hanks; The Pelican Brief, bazat pe romanul scris de John Grisham. În prezent, Washington filmeaza pentru Déjá Vu, pentru regizorul Tony Scott.

CLIVE OWEN (Dalton Russel) a ajuns în atenția publicului din Marea Britanie jucând în serialul de televiziune Chancer. Publicul american l-a putut vedea mai târziu jucând alaturi de Catherine-Zeta Jones în filmul de televiziune The Return of the Native, la CBS.

Pe marele ecran Owen a jucat în filme ca: Vroom; Close My Eyes; Century; Bent; Greenfingers; Gosford Park.

Interpretarea lui Clive Owen a rolului principal din filmul lui Mike Hodges, Croupier, i-a facut pe critici sa-l compare cu Bogart, Mitchum și Connery.

Urmatoarele filme ale lui Owen nu au facut decât sa fie adaugate la minunata și diversitatea ariei de filme în care a jucat de-a lungul carierei. Printre acestea, amintim: drama romantica de razboi Beyond Borders, alaturi de Angelina Jolie; thrillerul IÂ’ll Sleep When IÂ’m Dead; drama acțiune de razboi King Arthur; Sin City, alaturi de Bruce Wilis, Benicio Del Toro, Rosario Dawson și Jessica Alba.

În 2005, Owen a câștigat Globulș de Aur și a fost nominalizat la Premiul Oscar® pentru rolul lui Larry din Closer, film regizat de Mike Nichols, în care au ma jucat și Julia Roberts, Jude Law și Natalie Portman.

Cel mai recent, Owen a putut fi vazut jucând alaturi de Jennifer Aniston în thrillerul Derailed. Tot recent el a terminat filșmarile pentru producția Children of Men, în care a jucat alaturi de Julianne Moore.

JODIE FOSTER (Madeline White) a obținut doua Premii Oscar® pentru ‘Cea mai Buna ActrițaÂ’ cu rolurile din The Accused (1988) și thillerul The Silence of the Lambs (1991), câștigându-și astfel o reputație ca fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Pentru rolul din The Silence of the Lambs, Foster a mai obșinut Premiul Globul de Aur, Premiul Academiei Britanice, Premiul New Zork Film Critics Circle și Premiul Criticilor de Film din Chicago. Foster a primit prima nominalizare la Premiile Oscar® pentru rolul din Taxi Driver.

De asemenea, ea a devenit singura actrița americanca ce a obținut în același an doua premii din partea British Academy of Film and Televisin Arts la doua categorii diferite: ‘Cea mai Buna Actrița în Rol SecundarÂ’ și ‘Cel mai Bun DebutÂ’, onorându-i astfel interpretarile excepționale din Taxi Driver și Bugsy Malone. De curând, Foster a jucat în Thrillerul de succes Flightplan și în A Very Long Engagement. Înainte de acestea, ea a mai jucat în Panic Room și a avut rolul principal în Anna and the King.

În total, Foster a aparut în aproape 40 de filme, printre care: Contact; Nell; comenia Maverick, alaturi de Mel Gibson și James Garner; drama romantica Sommersby, alaturi de Richard Gere; comedia alb-negru Shadows and Fog, regizata de Woody Allen; Siesta; Stealing Home; Five Corners; Tom Sawyer; Freaky Friday; Foxes; The Hotel New Hampshire; The Blood of Others.

Foster și-a început cariera la vârsta de trei ani în reclame de televiziune, urmând sa joace în mod regulat diverse roluri în seriale de televiziune.

Rolul din Alice DoesnÂ’t Live Here Anymore (1975) a adus-o în atenția publicului, dar și cel din filmul lui Martin Scorsese, Taxi Driver (1976). În 1976, Foster a aparut în total în patru filme: Bugsy Malone; The Little Girl Who Lives Down the Lane; Echoes of Summer și Taxi Driver, toate fiind prezentate la festivalul de la Cannes.

CHRISTOPHER PLUMMER (Arthur Case) este unul dintre cei mai distinși actori vorbitori de limba engleza, cu o cariera de peste 50 de ani, un veteran cu renume internațional care a aparut în peste 100 de filme.

Plummer și-a început cariera profesionala în Montreal, unde locuia, atât pe scena, cât și la un post de radio, în ambele limbi engleza și franceza. Și-a facut debutul în New York în 1954, cu un rol pe care I l-a dat Eva Le Gallienne. A continuat mai apoi sa apara în mai multe producții celebre și mult premiate de pe Broadway și la LondonÂ’s West End. Cel mai recent succes de pe Broadway, pe lânga King Lear, a fost rolul principal din Barrymore.

Pe marele ecran, Plummer a debutat cu un rol în Stage Struck. De atunci, el a aparut în mai multe filme notabile, printre care: câștigatorul Premiului Oscar® The Sound of Music; The Man Who Would Be King; The Battle of Britain; Waterloo; The Silent Partner; Dragnet; Inside Daisy Clover; Star Trek IV; Malcom X; Dolores Claiborne; Wolf; Twelve Monkeys; Murder by Decree; Somewhere in Time; și multe altele.

Cele mai recente succese sunt: The Insider, în rolul unui jurnalist de televiziune, Mike Wallace; câștigatorul Premiului Oscar®, A Beautiful Mind, film regizat de Ron Howard; Aarat, regizat de Atom Egiyan. Alte filme recente în care a mai jucat Plummer sunt: Blizzard; DevilÂ’s Throat; Nicholas Nickleby; Alexander, regizat de Oliver Stone; National Treasure; Syriana și The New World.

WILLEM DAFOE (John Darius) a fost nominalizat în 2001 la Premiul Oscar®, Globul de Aur și Premiul SAG și a primit Premiul Independent Spirit pentru ‘Cel mai Bun Actor în Rol SecundarÂ’ pentru interpretarea memorabila a rolului lui Max Schreck în Shadow of the Vampire.

Cel mai recent, Dafoe a putut fi vazut în: The Life Aquatic with Steve Zissou, alaturi de Bill Murray, Owen Wilson, Cate Blanchett și Angelica Houston; The Aviator; XXX: State of the Union.

Printre ultimile filme lansate în care a jucat se numara: Before It Had Name (pentru care a fost și co-scenarist); Mandarlay; Ripley Underground.

Dafoe și-a facut un renume lucrând cu unii dintre cei mai apreciați regizori din lume: cu Anthony Minghella în The English Patient, film câștigator al Premiului Oscar®; cu Oliver Stone în Platoon, în rolul Sergentului Elias Grodin pentru care a obținut o nominalizare la Premiul Oscar®; cu Martin Scorsese în The Last Temtation of Christ, în rolul principal; cu David Lynch în Wild at Heart; cu Alan Parker în Mississippi Burning.

Dafoe a jucat în mai multe filme, printre care amintim: Auto Focus; Affliction; Light Sleeper (toate trei filmele fiind regizate de Paul Scrader); The Clearing; The Reckoning; Animal Factory; American Psycho; The Boondock Saints; eXestenZ; Lulu on the Bridge; New Rose Hotel; Pavilion of Women; Faraway So Close!; White Sands; Speed 2: Cruise Control;Tom & Viv; Clear and present Danger; Born on the Fourth of July; Triumph of the Spirit; To Live and Die in L.A.; Streets of Fire; The Loveless.

DESPRE REALIZATORII FILMULUI

SPIKE LEE (regizor) este un scenarist-regizor, antor, producator, scriitor și filantro, care a revoluționat rolul talentului negru în cinema.

Ultimul sau film, She Hate Me, cu finanțare independenta, a fost lansat an 2004. Printre cele mai recente filme de succes ale sale se numara: 25th Hour; The Original Kings of Comedy; Bamboozled; Summer of Sam; Girl 6; Get on the Bus; Do the Right Thing; Clockers.

Și-a facut debutul cu comedia independenta SheÂ’s Gotta Have It, în 1986. Cel de-al doilea film al sau a fost School Daze, cu care a ajutat sa se lanseze mai mulți tineri catori de culoare.

Filmul lui Lee din 1989, Do the Right Thing, i-a adus acestuia o nominalizare la Premiul Oscar® pentru ‘Cel mai Bun Scenariu OriginalÂ’ și Premiile pentru ‘Cea mai Buna ImagineÂ’ și ‘Cel mai Bun RegizorÂ’ din partea Asociașiei Criticilor de Film din Los Angeles. Printre cele ai apreciate filme ale sale se mai numara și: Jungle fever; MoÂ’Better Blues; Clockers; Crooklyn; drama Malcom X.

RUSSEL GEWIRTZ (scenarist) se bucura de-o apreciere deosebita, fiindu-i achiziționat primul sau scenariu original imediat dupa finalizare de un leader al industriei și transpus pe marele ecran de unii dintre cei mai buni realizatori de filme și actori.

Urmatorul scenariu de film al lui Gewirtz va fi Righteous Kill, o drama psihologica plasata în New York. Dublu nominalizat la Premiile Oscar®, actorul Edward Norton, va juca în acest film. Cel de-al treilea scenariu, American Blood, are ca subiect terorismul și identitatea culturala privite prin ochii unui arab-american care este recrutat în lumea periculoasa și complexa a CIA.

BRIAN GRAZER (producator) produce filme și programe de televiziune de peste 20 de ani. Atât ca producator, cât și ca scenarist, el a fost personal nominalizat pentru trei Premii Oscar®, iar în 2002 el a câștigat Premiul Oscar® pentru ‘Cea mai Buna ImagineÂ’ cu filmul A Beautiful Mind.

Pe lânga acesta, printre cele mai apreciate filmele lui Grazer se mai numara: Apollo 13, pentru care a obținut și o nominalizare la Premiul Oscar® pentru ‘Cea mai Buna ImagineÂ’ în 1995; Splash, pentru care a fost producator și co-scenarist. De-a lungul anilor, filmele și programele TV ale lui Grazer au fost nominalizae în total la 42 Premii Oscar® și 64 Premii Emmy. În același timp, producțiile lui au adus încasari de peste 11,2 miliarde de dolari din întreaga lume.

Lista proiectelor viitoare ale lui Grazer include: The Da Vinci Code, în care va juca Tom Hanks și va fi regizat de Ron Howard; American Gangster, regizat de Ridley Scott, film în care vor juca Russell Crowe, Denzel Washington.

Alte filme produse de Grazer sunt: Fun with Dick & Jane; Flightplan; Cinderella Man; Inside Depp Throat; Friday Night Lights; 8 Miles; Blue Crush; The Missing; Intolerable Cruelty; Dr. Seuss Â’ How the Grinch Stole Christmas;The Nutty proffesor; Liar, Liar; Ransom; My Girl; Backdraft; Kindergarten Cop; Parenthood; Clean and Sober; Spies Like Us.

UNIVERSAL PICTURES și IMAGINE ENTERTAINMENT
prezinta o producție BRIAN GRAZER
un film de SPIKE LEE

OMUL DIN INTERIOR / INSIDE MAN

DENZEL WASHINGTON
CLIVE OWEN
JODIE FOSTER
CHRISTOPHER PLUMMER
WILLEM DAFOE
CHIWETEL EJIOFOR

Producator
BRIAN GRAZER

Producatori executivi
DANIEL M. ROSENBERG
JON KILIK
KAREN KEHELO SHERWOOD
KIM ROTH

Scenariul
RUSSEL GEWIRTZ

Regia
SPIKE LEE

Durata: 133 min

Distribuit în România de:
Ro Image 2000
Tags: