On Air Music Awards 2014 – Sala Polivalentă din București, 29 aprilie

De: Carmen Ulian / 10.03.2014, 14:30
On Air Music Awards 2014 - Sala Polivalentă din București, 29 aprilie
Cea de-a doua ediție a On Air Music Awards 2014 va avea loc la Sala Polivalentă din București, pe 29 aprilie.

Gala On Air Music Awards 2014 va celebra piața muzicală românească, recompensând elita industriei muzicale autohtone la 21 de categorii: de la muzicieni la case de producție și de la producătorii independenți la organizatori de evenimente.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Pe lângă înmânarea premiilor la cele 21 de categorii, seara va fi presărată de de prestații muzicale. Trupele și artiștii ce vor concerta pe scena evenimentului urmând a fi anunțați în perioada următoare.

Noi categorii pentru On Air Music Awards 2014

Anul acesta, evenimentul s-a îmbogățit cu o serie de noi categorii, printre acestea: cel mai bun jazz, cel mai bun hard rock / heavy metal, cel mai bun proiect de muzică clasică, cel mai bun proiect muzical pentru copii, dar și cea mai bună muzică pentru un spot publicitar video.

On Air Music Awards este un proiect independent, realizat de Star Management, și neafiliat niciunui trust de media și niciunei structuri din industria muzicală autohtonă. Evenimentul este ocazia perfectă pentru muzicieni, case de producție majore și independente să depună spre jurizare cele mai bune producții lansate în perioada 31 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Regulamentul complet este disponibil pe site-ul oficial www.onairmusicawards.ro.

Jurizarea se va face de către 50 de electori care votează independent, în două runde: nominalizările și, ulterior, câștigătorii. Rezultatele sunt centralizate și validate direct de compania de audit Ascentor.

Un eveniment special, într-o locație specială

După o primă ediție încununată de succes desfășurată la Teatrul Național din București, On Air Music Awards se mută într-o nouă locație. Sala Polivalentă va fi noua gazdă a evenimentului, spațiul permițând prezența unui număr mai mare de spectatori, dar și punerea în valoare a scenografiei speciale.

În acest sens, Anca Lupeș, managing partner la Star Management, a declarat: „Alegerea Sălii Polivalente ca loc de desfășurare a galei este o urmare firească a ecourilor ediției de anul trecut. Încă de la prima ediție am anunțat că există și bilete pentru publicul iubitor de muzică iar 5% din valoarea biletelor vândute va merge la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, pentru achiziționarea de instrumente muzicale, fapt ce a generat o cerere ridicată de bilete pentru ediția de anul acesta. De asemenea, avem o scenografie spectaculoasă care nu putea fi montată decât în acest spațiu.”

Biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile începând cu 17 martie 2014. Acestea vor putea fi achiziționate online de pe www.eventim.ro, prețurile acestora vor varia între 140 și 200 lei. Achiziționarea unui bilet nu garantează intrarea în sală, fiind necesară respectarea dress code-ului, și anume black tie creative.

Prima ediție de On Air Music Awards a fost urmată de o mulțime de critici pozitive, ecourile ei ducând la crearea unei ediții mai mari și mai spectaculoase. Ca și anul trecut, Gala va recompensa valorile muzicii românești dintr-o gamă largă de genuri muzicale, dar și echipele din spatele artiștilor, precum și oamenii ce organizează cele mai de seamă concerte și festivaluri de la noi.

Printre câștigătorii ediției precedente se numără: Robin and the Backstabbers (Premiul artistul anului și Cel mai bun rock alternativ), LaLa Band (Premiul special On Air Music Awards și Cea mai căutată trupă românească pe Google), Loredana (Cea mai bună voce feminină și Cel mai bun live), Dan Bittman (Cea mai bună voce masculină), Cat Music (Casa de producție a anului) și Emagic (Promoterul anului).