„One Big Happy”, noul serial al lui Ellen Degeneres (Video)

Apropo.ro / 20.01.2015, 11:27
Ellen Degeneres se întoarce în televiziune, dar nu în faţă camerelor de luat vederi, ci în postura de producător pentru noul serial de comedie 'One Big Happy".
Ellen Degeneres, gazda celui mai popular show de daytime din Statele Unite, a hotărât să revină la o dragoste mai veche. Este vorba de lumea serialelor unde Ellen a făcut istoria atunci când personajul din sitcomul inspirat din viaţă ei „Ellen” (1994) a anunţat în prime-time că este lesbiană. 
  
De la acel moment până în 2015, s-au schimbat multe în privinţă personajelor gay în serialele americane. Şi tocmai de aceea, subiectul noului serial „One Big Happy” se centrează pe relaţia dintre o lesbiană şi un afemeiat, prieteni din copilărie, care decid să aibă un copil împreună. Însă cum nici în viaţă, şi cu atât mai puţin în ficţiune, lucrurile nu sunt simple, iubirea intervine schimbându-le planurile şi fiind nevoiţi să facă faţă unei familii extinse. 
  
Serialul va avea premieră în luna martie pe NBC, iar în rolurile principale îi regăsim pe Elisha Cuthbert, Nick Zano şi Kelly Brook.