One Direction s-a transformat în Powerpuff… Boys!

De: Nicoleta Nicolae / 06.04.2016, 14:59
One Direction s-a transformat în Powerpuff... Boys!
Noua aplicaţie care anunţă lansarea celui mai nou sezon „Fetiţele Powerpuff” la Cartoon Network a devenit un adevărat fenomen în weekend, când mii de oamenii din întreaga lume şi-au schimbat imaginea de profil cu un avatar Powerpuff.

Lansarea aplicaţiei PowerpuffYourself.com care le perminte utilizatorilor să se transforme într-un personaj din oraşul Townsville, precum „Fetiţele Powerpuff”, a devenit rapid un subiect de discuţie pe Facebook şi Twitter, iar mii de oameni din întreaga lume au distribuit versiunile lor Powerpuff pe reţelele de socializare. Chiar şi publicaţii ca CNN sau The Telegraph au distribuit aplicaţia şi au transformat persoane publice precum membrii trupei One Direction, dar şi alte celebrităţi, în personaje asemănătoare celor din serialul „Fetiţele Powerpuff”. Aplicaţia marchează lansarea noului sezon „Fetiţele Powerpuff”, care va putea fi urmărit la Cartoon Network, începând  din 23 aprilie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 08:45.

Aplicaţia PowerpuffYourself.com este disponibilă atât de pe dispozitivele mobile, cât şi de pe dispozitivele de tip desktop şi le permite utilizatorilor să aplice diferite expresii faciale şi să utilizeze o varietate de haine, coafuri şi accesori pe o păpuşă Powerpuff, iar atunci când considetă că au devenit suficient de „powerpuff”, pot distribui versiunea lor pe reţelele de socializare cu hashtag-ul #PowerpuffYourself şi #powerpuff.