One Mango special night

Apropo.ro / 14.03.2008, 14:30
Revista The One si Mango au sarbatorit venirea primaverii in Plaza Romania printr-o seara speciala, dedicata doamnelor si domnisoarelor

Revista The One si Mango au sarbatorit venirea primaverii in Plaza Romania printr-o seara speciala, dedicata doamnelor si domnisoarelor.

Cu acest prilej doritoarele au avut ocazia sa isi achzitioneze articole din noua colectie si s-au rasfatat cu manichiura, coafura si make-up oferite din partea “casei”.

Machiajul a fost asigurat de Max Factor, manichiura de Peggy Sage iar coafura de Subtil-“L’expert en coloration”.

Celor prezenti li s-a oferit noul numar al revistei The One , catalogul Mango si cateva cadouri din partea sponsorilor: MaxFactor, Peggy Sage si Coca Cola.

La aceasta seara speciala a fost prezenta si Andreea Esca, director editorial al revistei.

Imaginea Mango in acest sezon sunt surorile Cruz, Penelope si Monica, iar hainele sunt editie limitata.

Penelope Cruz - imaginea mango Mango intampina primavara cu articole tricotate, jeansi, camasi barbatesti, pantaloni cu talia inalta, jachete cambrate pe talie, rochii si fustite cu imprimeuri indraznete si vesele si nu uita nici de formele mai plinute pentru ca in acest sezon "it’s all about curves".

In materie de accesorii brandul propune bratari din lemn sau plastic cu imprimeuri si forme geometrice interesante, curele menite sa-ti puna in valoare talia, gentute mici si delicate dar si genti mari, incapatoare care sunt inca in trend in noul sezon.

Daca vrei sa iesi din anonimat, Mango iti vine in intampinare.

Foto eveniment: Gabriel Trifan

Trimite urari de martisor prin Free Sms!