One Shot lanseaza „Feel Insane” (Interviu)

De: Mia Nicolescu / 21.09.2011, 11:30
One Shot lanseaza
Asculta in premiera prima piesa a trupei One Shot, "Feel Insane", si citeste interviul pe care ni l-au acordat membrii formatiei!

Cu doar cateva ore inainte de recitalul pe care il vor sustine in deschiderea trupei Electric Zebra, diseara, incepand cu ora 21:00, in El Grande Comandante, baietii de la One Shot isi fac auzita pe Apropo.ro prima lor piesa.

Acum, hai sa aflam cateva lucruri importante despre trupa si membrii acesteia!

Apropo: Cum si cand a luat fiinta trupa? Cum v-ati cunoscut?

One Shot: Proiectul a fost inceput de Cornel Cadar, la chitara si clape, impreuna cu Stefan Birton, la voce. Lor li s-a alaturat Bebe (Daea Bebeno) la chitara lead, pentru ca pana la urma mai e nevoie si de un solo de chiatara, un solo indraznet care sa condimenteze bine piesele. In luna mai 2011 au venit Radu Buzea la chitara bass si, in final, Costi la tobe. A fost mai greu pana ne-am gasit un tobosar potrivit pentru genul nostru de muzica. Odata ce ne-am adunat in formula completa, ne-am pus pe treaba iar acum, dupa mai bine de patru luni, am strans un set de sapte piese proprii si mai avem o gramada de idei si incercari pe care speram sa le adaugam la repertoriu.

Apropo: Ce ne puteti spune despre piesa pe care o lansati azi la noi?

One Shot: Muzica noastra e o combinatie de stiluri diferite. „Feel Insane” este un exemplu al acestei combinatii.

One Shot – Feel Insane de pe Tare.ro

Apropo: In ziua de astazi sunt la moda cantaretii pop-dance si house, cu multe dansatoare sexy. Voi va diferentiati. Cum credeti ca va fi impartit succesul?

One Shot: Sunt multe genuri de muzica si multe genuri de oameni. Fiecare gen are adeptii lui. Moda este trecatoare insa muzica buna ramane. Speram si noi sa venim cu un set de piese care sa prinda, care sa ramana in mintile oamenilor.

Apropo: Muzica caror artisti va inspira?

One Shot: Fiecare dintre noi asculta genuri diferite de muzicale. Exact cum spuneam, muzica pe care o facem noi ne permite sa combinam diferite stiluri muzicale si sa ne inspiram din mai multe surse. Este foarte greu dar am putea incepe cu Lenny kravitz, Patrice, Kings of Leon etc.

Apropo: Aveti vreun artist din Romania pe care il admirati?

One Shot: Sunt multi artisti interesanti in Romania, sunt multe formatii, se canta multe genuri. Unii sunt mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti, dar mai toti fac o treaba buna. Din pacate cei mai buni raman in umbra si se promoveaza o gramada de artisti de carton care interpreteaza muzica pe care o primesc din diverse surse si aproape ca nu aduc nimic nou in piata muzicala romaneasca.

Apropo: Ce parere aveti despre ce se intampla in industria muzicala romaneasca in ziua de azi?

One Shot: E ok, dar e loc de mai bine. Inca se promoveaza un fel de copie muzicala, toata muzica suna la fel, aceleasi sunete aceleasi structuri seamana prea mult piesele intre ele, o muzica fara prea multa personalitate. E pacat pentru ca avem de unde sa scoatem ceva mai bun. Dar asta e… lumea asculta ce primeste.

One Shot

Date generale despre Stefan Birton – vocalistul trupei One Shot

Data nasterii: 30 octombrie 1978

Inaltime/Greutate: 1,70 m/ 68 kg

Studii: Liceul Petru Maior, Colegiul Cronos

Muzica preferata: Michael Jackson

Artist preferat: Johnny Depp

Film preferat: Magnolia

Mancarea preferata: Spaghete cu sos si pui

Bautura preferata: Pepsi

La ce n-ai putea renunta: La masina

Hobby-uri: Fotografie

Sport preferat: Tenis de camp

Emisiunea/Canalul preferat: FLN – Divine Design

Cartea preferata: „Intrebari si raspunsuri”

Ce ti-ai dori de ziua ta: O cutie de viteze pentru masina

Cel mai trist moment din viata ta: Cand am auzit pentru prima oara poezia „Gandacelul”

Ce-ai face cu un milion de euro: O casa intr-un varf de munte

Culoarea preferata: Rosu