„One Wedding”, ghidul unei nunți fabuloase

De: Gabriela Voicu / 19.02.2013, 17:18
ONE.ro ți-a pregătit o surpriză de proporții: dacă te pregătești anul acesta pentru a face "Marele Pas" în viața în doi, trebuie să parcurgi ghidul nostru pentru o nuntă cu stil "ONE WEDDING - all about I DO". .

ONE.ro ți-a pregătit o surpriză de proporții: dacă te pregătești anul acesta pentru a face „Marele Pas” în viața în doi, trebuie să parcurgi ghidul nostru pentru o nuntă cu stil „ONE WEDDING – all about I DO”.

Nu te-ai hotărât încă în privința rochiei de mireasă? Noi te ajutăm să te decizi: ai la îndemână cele mai noi tendințe în materie, cât și un top al celor mai frumoase rochii de mireasă „made in Romania”.

Articolele ample despre accesoriile de mireasă, alegerea verighetelor, pantofilor de nuntă sau a destinației ideale pentru luna de miere îți vor ușura misiunea grea care te asteaptă în acest an.

Te căsătorești anul ăsta?

Ne-am gândit și la el: citește articolul nostru dedicat costumului mirelui, sigur vei găsi ceva ce îl va face să se simtă bine în pielea lui și să treacă mai ușor peste emoțiile zilei.

Surprizele plăcute nu se termină aici: amuză-te ghicind partenerii de viață ai vedetelor de la Hollywood într-un quiz intreractiv și poți câștiga o rochie de mireasă sau 2 voaluri de la Alice Design. Te așteptăm la CONCURS!

Descoperă ONE WEDDING – un ghid complet pentru o nuntă fabuloasă!