Onorariile artistilor se calculeaza si la minut!

De: MediafaxFoto / 11.11.2011, 17:20
Onorariile artistilor se calculeaza si la minut!
Ce au in comun Beyonce, Mariah Carey sau Kylie Minogue in afara de faptul ca sunt vedete consacrate? Nimic altceva decat faptul ca au avut, la un moment dat, onorarii mai mari de 50.000 de dolari pe minutul de "prestatie" artistica.

Potrivit unui top realizat de editorii platformei sociale saucytime.com, cantareata americana Beyonce este lidera in topul artistilor cu cele mai mari onorarii pe minut.

Artista americana a fost platita cu 2 milioane de dolari pentru a interpreta cinci piese in timpul unui concert privat, sustinut in seara de Revelion din 2010, pe insula St. Barts, adica nu mai putin de 113.080 de dolari pentru fiecare minut pe care l-a petrecut pe scena.

Ocupanta locului doi, Mariah Carey, se poate lauda cu „doar” 70.675 dolari pe minut – pentru un recital de patru piese pe care l-a sustinut in timpul unei petreceri similare, organizata pe aceeasi insula din Marea Caraibelor in 2009 si pentru care a fost recompensata cu un milion de dolari.

Cantareata australiana Kylie Minogue ocupa pozitia a treia, cu 52.530 de dolari pe minut. Ea a primit un onorariu de 3,1 milioane de dolari pentru un recital de o ora pe care l-a sustinut in timpul petrecerii de inaugurare a hotelului Atlantis din Dubai, in noiembrie 2008.

Afla care sunt ceilalti ocupanti ai topului si pe ce pozitie se afla primii barbati in acest top, numai pe Mediafax.