Ontanu si Negoita sunt primari din primul tur! (exit-poll)

Apropo.ro / 01.06.2008, 21:47
Ontanu si Negoita sunt primari din primul tur! (exit-poll)
Neculai Ontanu (PSD) ar castiga din primul tur un nou mandat la Primaria Sectorului 2, cu 57%, in timp ce Liviu Negoita (PDL) ar obtine si el un nou mandat la Primaria Sectorului 3, cu 84%.

Neculai Ontanu (PSD) ar castiga din primul tur un nou mandat la Primaria Sectorului 2, cu 57%, in timp ce Liviu Negoita (PDL) ar obtine si el un nou mandat la Primaria Sectorului 3, cu 84%, conform unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologica si Branding si difuzat de Antena 3.

Conform rezultatelor acestui exit-poll, la Primaria Sectorului 1 intra in turul al doilea Andrei Chiliman (PNL) – 38% si Razvan Murgeanu (PDL) – 37%, la Primaria Sectorului 4Cristian Popescu (PC) cu 35% si Radu Silaghi (PDL) cu 26%, la Primaria Sectorului 5 Marian Vanghelie (PSD) cu 40% si Sebastian Bodu (PDL) cu 27%, iar la Primaria Sectorului 6Cristian Poteras (PDL) cu 39% si Dan Darabont (PSD) cu 28%.

Rezultate pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti

PDL a obtinut 39% din voturi la alegerile de duminica pentru CGMB, in timp ce PSD a obtinut 25%, fiind urmat de PNL cu 15% si PNG cu 5%, conform unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologica si Branding si difuzat de Antena 3.

Celelalte partide au obtinut, conform acestui exit-poll, mai putin de cinci procente din voturile exprimate de bucuresteni pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Alegeri locale 2008, pe Mediafax.ro!