Oona Kivela, cea mai talentată dansatoare la bară din lume

Apropo.ro / 13.01.2014, 18:00
Oona Kivela, cea mai talentată dansatoare la bară din lume
Cu siguranță că Oona Kivela a luat titlul de campioană mondială de dans la bară pe merit. Nimeni în lumea asta nu se mișcă ca ea!

Oona Kivela are multiple calități fizice, tehnice și lista poate continua. Este campioană mondială de dans la bară, o femeie puternică și flexibilă totodată.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Dansul la bară m-a ajutat în fitness. Am început în urmă cu 12 ani, timp în care corpul meu a căpătat o și mai mare putere, rezistență și flexibilitate„, spune Oona care mai practică și yoga și pilates.

Blonda lucrează hardcore la sală pe Tare.ro

Acest sport îți oferă putere psihică și fizică„, susține Oona, care mai adaugă „totul este funny și îți oferă dispoziția bună de care ai nevoie. Este uimitor unde poți ajunge dacă îți dorești, dacă muncești mult și îți mai și place ceea ce faci„.

Despre Oona se spune că a revoluționat lumea dansului la bară. Prin mișcările ei atent studiate, Oona a creat un stil propriu și unicat.

Kivela a început cu gimnastica, la 9 ani, pe care a practicat-o până la vârsta de 24 de ani. În 2008 a vizitat New York-ul și a citit un articol despre dansul la bară. Din acel moment și-a dorit să îl încerce. Pe lângă mișcările clasice, Oona a venit cu unele proprii parcă imposibil de practicat de ceilalți din jur. A încercat și a reușit.

La un concurs de dans la bară din 2009, Oona s-a întâlnit cu coregraful Marko Keranen. Alături de acesta s-a antrenat o zi pe săptămână, iar restul zilelor singură. De la el a furat tehnica mișcărilor corecte.

La întrebarea „ce este bun în dansul la bară”, Oona spune că îți oferă atitudine, muzicalitate, creativitate și surprize. La ora actuală, Oona Kivela este cea mai bună dansatoare la bară care are cele mai interesante numere de scenă. Și nici urmă de erotism ieftin și josnic.

Oona Kivela este și autor, antreprenor, mentor și speaker motivațional.