Ooo, ce wwweste: Gigi Becali si-a facut „Glob”, hahalelelor!

De: Marian Andrei / 09.10.2008, 14:40
Ooo, ce wwweste: Gigi Becali si-a facut
Mitul ca in zilele noastre nu se mai fac descoperiri epocale a fost demolat: Gigi Becali "si-a tras" blog!

Desi, cei mai multi dintre noi credeam ca, dupa aparitia focului si a roatei, nimic senzational nu mai poate fi descoperit, iata ca ne-am inselat: Gigi Becali stie sa scrie, sau macar sa dicteze, si"si-a tras" blog!

"Consider ca doar asa pot vedea ce ecou au spusele mele in randul romanilor. Atunci cand vorbesc in fata camerelor de luat vederi sau sunt invitat la diverse emisiuni, pot afla doar ca prezenta mea a sporit sau nu audienta, dar nu am nici cel mai mic indiciu despre reactiile oamenilor", a spus blogger-ul Becali.

Desi in urma cu un an, finantatorul clubului Steaua declara ca "globurile sunt controlate de securistii de la SRI si SIE”, de curand, "de buna voie si nesilit de nimeni”, a intrat in lumea online, alaturi de alti politicieni precum Elena Udrea, Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Mircea Geoana.

Caracteristic stilului "propriu si personal", Becali a declarat ca textele, care vor aborda teme personale, politica, sport si actiunile sale de caritate, vor fi dictate si nu scrise personal.

Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare!

Detalii, pe Mediafax.ro!

Bancul topless, pe Showbiz.ro