Oops! Cum ies la iveală secretele starurilor

De: Cătălina Matei / 05.08.2012, 07:00
Oops! Cum ies la iveală secretele starurilor
Nu este uşor să ţii un secret la Hollywood, în special dacă ai prieteni la fel de celebri care, din greşeală, dau veştile mari în locul tău.


Rihanna şi secretul lui Katy Perry
în 2012, Katy Perry spera ca locul în care se va mărită cu Russell Brand să rămână secret, însă Rihanna nu şi-a ţinut gura. Aceasta a declarat pentru Entertainment Tonight: „Nunta are loc in India. Sunt atât de încântată pentru că nu am fost niciodată acolo”. Rihanna nu a ajuns la nuntă, dar reporterii da.

Jennie Garth şi secretul lui Robsten
Jennie Garth, soţia lui Peter Facinelli – actorul din „Twilight” – a fost una dintre primele persoane care au vorbit despre legătura amoroasă dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart. Aceasta a spus la un eveniment din 2009: „Nu pot spune cine este ea, pentru că i-am dat cuvântul soţului meu, dar el se întâlneşte cu una dintre partenerele de film”.


Roberto Cavalli şi secretul lui J.Lo
În 2007, Roberto Cavalli, designerul şi prietenul cântăreţei, a dat, din greşeală, vestea despre sarcina lui Jennifer Lopez. Aceasta a explicat într-un interviu că lucrează mai mult pentru J.Lo din moment ce ea „a cerut ceva special pentru că este însărcinată”.

Paris Hilton şi secretul Christinei Aguilera
Într-un club de noapte, Paris a luat microfonul şi a spus: „Felicitări celei mai frumoase gravide din lume, Christina Aguilera. Eşti superbă”, în timp ce Aguilera şi soţul ei stăteau încremeniţi în mulţime.

Bunica lui Justin Timberlake şi secretul nepotului
Cea care a confirmat logodna dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel a fost chiar bunica artistului, în decembrie 2011. „M-a sunat de Crăciun şi mi-a spus că s-a logodit”, a spus Sadie Bomer.

Jack Black şi secretul Angelinei Jolie
Comicul actor s-a trezit să spună că partenera lui de ecran, Angelina Jolie, aşteaptă gemeni. Mai târziu, Jack Black a pretins că Angelina a fost încântată că a făcut el acest anunţ, pentru că ea nu ştia cum.

Foto: MediaFaxFoto/AFP