Operat pe cord, Mircea Lucescu merge in inima Banatului

Apropo.ro / 17.07.2009, 13:32
Operat pe cord, Mircea Lucescu merge in inima Banatului
Vezi aici cu cine vor juca FC Timisoara, Steaua si FC Vaslui in tururile preliminare ale cupelor europene!

Vicecampioana Romaniei, FC Timisoara si-a aflat adversara din Champions League din randul echipelor ce au terminat sezonul trecut pe locul 2 in campionatele Belgiei, Greciei, Ucrainei, Scotiei si Belgiei.

Echipa lui Marian Iancu va juca impotriva castigatoarei Cupei UEFA, Sahtior Donetsk, pentru a junge in grupele in grupele Champions League.

Razvan Lucescu a declarat ca o sa-i fie foarte greu sa nu tina in meciul dintre FC Timisoara si Sahtior, cu echipa ucraineana: "E greu de vorbit despre partide. Timisoara a avut ghinion. La Timisoara-Sahtior imi va fi greu, dar eu sunt cel mai mare suporter al tatalui meu. Timisoara e o echipa pe care o simpatizez".

FC Vaslui va intalni castigatoarea dintre Omonia Nicosia si FC Torshavn, in turul III preliminar al Europa League. Omonia Nicosia s-a impus in prima mansa a disputei cu Torshavn cu 4-0 Meciul tur va avea loc pe 20 iulie la Vaslui, iar returul pe 6 august.

Steaua sau Ujpest va intalni in turul 3 preliminar al Europa League una din formatiile KS Flamurtari (Albania) si Motherwell (Scotia). Flamurtari s-a impus, acasa, scor 1-0, in fata scotienilor de la Motherwell.

Mai multe detalii despre tragerea la sorti a partidelor din preliminariile cupelor europene, pe SportLaMinut.ro

Sursa foto: Prosport