Operația Cenușăreasa – goana după un picior perfect

De: Carmen Ulian / 01.03.2015, 13:00
Operația Cenușăreasa - goana după un picior perfect
Un nou trend în materie de frumusețe a scos din minți femeile din lumea întreagă. Toate vor să aibă piciorul perfect, iar acum au și metoda adecvată.

Industria frumuseții a lansat pe piață un nou trend: piciorul perfect. Procedura prin care se ajunge la un asemenea rezultat poartă numele de operația Cenușăreasa. Indiferent de costuri și durerea pe care o presupune o asemenea intervenție, femeile care vor să fie perfecte sunt dispuse să o facă cu orice preț.

Clinicile care fac o asemenea intervenție promit clientei un picior de reclame, cu dimensiunile perfecte la oase, degete, călcâie, aspect etc.

picioare

Piciorul trebuie să fie fără pic de imperfecțiune, să arate extraordinar în încălțăminte. Există numeroase femei care ocolesc încălțămintea decupată pe motiv că au picioarele urâte, le urâsc efectiv.

Atunci această operație de reconstrucție sau înfrumusețare este calea potrivită pentru ca ele să revină la normalitate.

Operațiile pot depăși și 7.000 de dolari, în funcție de complexitatea lor, dar rezultatul este cel care contează. Ca în cazul personajului de poveste, Cenușăreasa, pantoful odată pus în picior trebuie să se potrivească și să arate perfect.