Operatia Elenei Carstea va costa peste 100.000 de euro

Redacția / 06.08.2009, 10:59
Medicii din Statele Unite ai Elenei Carstea sunt nevoiti sa amane operatia cantaretei cu trei saptamani.

Dupa ce a descoperit ca sufera de anevrism cerebral, Elena Carstea are din ce in ce mai multe temeri atat in privinta viitorului ei cat si al celor doua fete pe care le-a adoptat.

Elena si sotul ei, Glenn Mutard, locuiesc alaturi de copii in Statele Unite, unde cantareata ar fi trebuit sa se opereze pe 12 august, la spitalul JFK din West Palm Beach, Florida.

Planurile initiale au fost date peste cap de niste probleme pe care medicii le-au descoperit la glanda tiroida a Elenei si de aici decizia specialistilor de a amana operatia cu trei saptamani.

Artista spune ca inainte de a face controlul in urma caruia i s-a descoperit anevrismul cerebral incepuse sa isi piarda echilibrul si a fost nevoita sa mearga la Urgenta, unde i s-au facut toate analizele.

Elena Carstea a luat in considerare si optiunea de a se opera in Romania, pentru ca are foarte mare incredere in medicii de aici si chiar intentioneaza sa le trimita rezultatele analizelor ei.

Interventia chirurgicala a Elenei Carstea va costa peste 100.000 de euro. Mama cantaretei va merge in Statele Unite pentru a-si sustine fiica, in timp ce numerosi artisti din Romania, majoritatea din generatia Elenei Carstea, declara ca sunt alaturi de ea si o vor sustine cu tot ce este necesar.

Ce sanse de supravietuire are Elena Carstea?

Medicii din Statele Unite i-au spus Elenei adevarul: 1/3 poate sa moara pe masa de operatie, 1/3 sa ramana ori paralizata ori oarba si 1/3 sa scape cu bine.

Sotul cantaretei, Glenn Mutard, a izbucnit in lacrimi cand a auzit diagnosticul medicilor, dar este alaturi de ea si ii ridica moralul, asa cum face si fostul iubit al vedetei, Cornel Verban, pe care Elena l-a contactat pentru a-i dezvalui prin ce trece.

Cornel Verban este prima dragoste a Elenei Carstea si totodata cel care a lansat-o in muzica si i-a ramas alaturi ca prieten.