Operația șocantă prin care a trecut o fostă „regină a frumuseții”

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 18:16
Operația șocantă prin care a trecut o fostă
Jamie Hilton, în vârstă de 36 de ani, fostă "regină a frumuseții", a fost supusă unei operații complexe după ce a fost la un pas să-și piardă viața în urma unui accident.

Jamie Hilton, fost model participant la Miss America și câștigătoare a titlului Miss Idaho în 2009, a fost supusă unei intervenții chirurgicale incredibile, prin care un sfert din craniu i-a fost îndepărtat și depozitat în abdomenul ei pentru a rămâne steril.

Craniul a fost secționat din cauza inflamării creierului în urma unui accident și a rămas în abdomenul femeii 42 de zile, până când a fost reatașat printr-o operație de succes.

După 3 luni de la experiența aproape mortală, Jamie s-a întors acasă cu bine și se bucură că încă este în viață.

”Pot să-mi strâng copiii în brațe, să-mi sărut soțul și să vorbesc cu mama, și nu în ultimul rând, pot să trăiesc. Mă întrebați dacă viața mea e perfectă? Nu, nu e, dar azi sunt în viață!”, le-a spus Jamie reporterilor de la Daily Mail.

Jamie Hilton a avut o bucată de craniu în stomac

Teribilul accident a avut loc când ea s-a alăturat soțului ei și fratelui ei la o partidă de pescuit. În timp ce încerca să prindă primul pește, Jamie a alunecat de la înălțimea de 6.5 metri, căzând pe un bolovan. Soțul ei a coborât după ea, dar a găsit-o inconștientă – nu respira și nu avea puls. Când a încercat să o ridice, aceasta a început să respire.

Între timp, familia a fost informată că primele 72 de ore vor fi critice pentru ea, iar doctorii au luat decizia să-i îndepărteze un sfert din craniu deoarece creierul era inflamat.

Operația a decurs cum mă așteptam. Craniul meu este din nou la locul lui. E ciudat să spun asta”, mărturisește Jamie într-un post publicat pe blogul ei.