Operatii de infrumusetare devenite dezastre chirurgicale (POZE)

Apropo.ro / 23.03.2009, 18:00
Iata cum vedetele de la Hollywood reusesc sa-si distruga infatisarea cu ajutorul chirurgiei estetice.

Nu degeaba se spune ca frumusetea este in ochii celui care priveste.

Pentru unii dintre noi definitia frumusetii inseamna cu totul altceva decat ceea ce crezi tu, eu, prietenii tai sau aceia care rasfoiesc paginile revistelor, pentru a admira pictoriale "fierbinti".

Am ales cateva cazuri dramatice, ale unor vedete, care, incercand sa descopere frumusetea absoluta, si-au distrus orice urma de naturalete si finete fizica, devenind monstri de nerecunoscut.

Hang Mioku si obsesia ei pentru… ulei

Hang Mioku este o femeie in varsta de 48 de ani din Coreea de Sud, care, de-a lungul timpului, a devenit dependenta de operatii estetice.

Imaginea ei in continua transformare nu a multumit-o niciodata si a dezvoltat o obsesie atat de mare pentru look-ul ei incat a ajuns sa-si injecteze ulei de gatit sub pielea fetei, pentru ca medicii au refuzat sa o mai opereze.

Fata ei desfigurata a speriat lumea medicala, care a considerat ca obsesia ei este semnul unei boli mintale.

Cazul femeii a ajuns cunoscut in lumea intreaga si s-au strans bani pentru ca medicii sa o poata opera din nou, de data aceasta pentru a-i repara fata.

CITESTE SI "Si-a distrus fata prin injectii cu ulei"

Femeia-pisica, monstrul de 4 milioane de dolari

Jocelyn Wildenstein a inceput sa-si faca operatii estetice cu scopul de a arata ca o pisica, dupa ce sotul ei a inselat-o cu un manechin in varsta de 21 de ani.

Suparata ca barbatul, care avea o afinitate pentru pisici, a parasit-o pentru alta femeie, Jocelyn a investit pana la 4 milioane de dolari pentru a-si recuceri fostul iubit.

Rezultatul dezastruos l-a speriat insa pe acesta, care a declarat socat: "Ea probabil considera ca tenul trebuie reparat prin aceleasi metode prin care se repara o casa."

Look-ul monstruos al lui Jocelyn a inspirat presa sa o numeasca "The Bride of Wildenstein", cu referire la celebra expresie "The Bride of Frankenstein". 

Michael Jackson se deterioreaza… incet, dar sigur!

Gurile rele spun ca, in prezent, Michael este alcatuit din plastic, in proportie de peste 50%.

Artistul a suferit mai mult de 10 operatii la nas (rinoplastie) si acest lucru este cu atat mai infiorator cu cat nimeni nu va uita cum arata "Regele pop" in anii ’70.

Curajul cu care artistul si-a albit si ciopartit corpul il face totusi unic in lume, pentru ca niciun negru nu a mai reusit performanta de a deveni albinos si a scapa de razbunarea rasei lui.

CITESTE SI "Albul Michael Jackson rateaza galeria negrilor celebri (POZE)"

Pete Burns si-a cheltuit toata averea pentru a deveni femeie

In ciuda a ceea ce ati putea crede, Pete Burns este barbat si e fostul component al trupei britanice Dead or Alive, devenita celebra odata cu single-ul "You Spin Me Round (Like a Record)".

Odata cu implanturile de pometi si injectiile pe care si le-a facut pentru a-si mari buzele, genul masculin al solistului a fost tot timpul pus la indoiala.

In anul 2006 acesta a dezvaluit ca si-a cheltuit toata averea si 18 luni din viata pentru a deveni ceea ce vedeti in imagini.

 Dennis Avner, omul-tigru

Avner este poreclit "Catman" pentru ca a insistat sa obtina un look de felina cu ajutorul operatiile estetice.

Barbatul si-a facut o multime de interventii chirurgicale, care includ tatuarea corpulului, implantarea unor canini prelungiti, piercing si implantarea unor pometi.

Erik Sprague, omul-soparla

Nascut in 1970, Eric a fost unul dintre primii oameni din lume care si-a despicat limba… in scopuri estetice.

Acest barbat s-a transformat in reptila pe parcursul a circa 700 de ore pe care le-a petrecut tatuandu-si pielea cu model de solzi. Apoi si-a implantat obiecte din teflon sub sprancene, dopuri in urechi si si-a ascutit dintii.

Donatella Versace, o caricatura feminina

De cand a preluat afacerea fratelui ei care a murit, celebrul designer Gianni Versace, Donatella a trecut prin schimbari majore de imagine, gratie (sau din cauza) numeroaselor operatii estetice la care a apelat.

Desi rinoplastia se face pentru ca nasul sa fie mai mic, in cazul Donatellei efectul a fost invers, iar asta in timp ce si-a marit vizibil buzele, stricandu-si armonia fetei.

Designerul in varsta de 53 de ani are tenul intins ca urmare a facelift-urilor, dar pielea corpului ei este absolut dizgatioasa, asa cum puteti vedea mai jos.

Peste toate acestea, implanturile cu silicon au picat exact ca nuca in perete, iar aspectul Donatellei este acum inspaimantator.

Amanda Lepore, cel mai celebru transsexual 

Daca in urma cu multi ani Amanda era un baiat sarac, numeroasele operatii estetice pe care si le-a facut inca de cand avea 15 ani l-au transformat in cel mai celebru transsexual din lume.

In ultimul an de liceu, Amanda si-a facut operatia de schimbare a genului, apoi si-a tot modificat corpul.

Lepore a devenit apoi cunoscuta si ca femeie de afaceri, ea fiind imaginea multor companii de moda si cosmetice celebre.

Michaela Romanini, victima abuzului de colagen

Italianca in varsta de 40 de ani a devenit faimoasa pentru buzele sale imense, pe care si le-a modificat cu ajutorul colagenului.

Astfel, fata Michaelei a scapat multe femei de complexe in ceea ce priveste aspectul lor fizic si este cu atat mai socant cu cat a cheltuit o gramada de bani pentru a deveni… cosmarul chirurgiei estetice.

 

Imagini: Oddee

Sursa: Oddee