Oprah spune NU obezitatii!

Apropo.ro / 06.06.2008, 08:30
Oprah spune NU obezitatii!
Una dintre cele mai influente persoane de pe glob, Oprah si-a pus in gand sa educe populatia si sa puna stop fenomenului obezitate

Una dintre cele mai influente persoane de pe glob, Oprah si-a pus in gand sa educe populatia si sa puna stop fenomenului obezitate. La acest proiect Oprah il are alaturi pe renumitul antrenor Bob Green.

Aceasta a lansat de curand in colaborare cu Bob, o carte insotita de DVD "Oprah&Bob’s Bestlife Challenge 2008", abecedarul unui stil de viata sanatos.

Oprah vrea sa demonstreze ca stilul de viata promovat de ea da rezultate si de aceea l-a pus chiar ea in aplicare si a slabit remarcabil. Acest program consta in combinarea sportului cu alimentia sanatoasa.

Sub indrumarea lui Bob, Winfrey a inceput cu exercitiile de cardio si fitness, pe care le-a asociat cu un regim alimentar riguros. Oprah nu consuma asa-numitele "produse albe": paine, orez, zahar, paste, faina si cartofi iar meniul ei zilnic contine obligatoriu doua fructe.

Dvd-ul contine si o varietate de retete ce pot fi preparate acasa, serii de exercitii de fitness si cardio si bonus o lista de produse ce NU trebuie consumate.

Afla mai multe din "Oprah prezinta publicului "Bestlife challenge 2008", un program complex pentru slabit" pe acasatv.ro.