Oprah Winfrey a slăbit 20 de kilograme. La ce dietă a apelat? Un truc simplu şi eficient

Apropo.ro / 04.07.2018, 15:13
Oprah Winfrey a slăbit 20 de kilograme. La ce dietă a apelat? Un truc simplu şi eficient
Oprah Winfrey este vedeta de televiziune care poate fi proclamată cu uşurinţă „regina motivaţională”, datorită numeroaselor diete urmate de-a lungul timpului şi a efectelor yo-yo simţite pe propria piele.

Prezentatoarea a dezvăluit de curând un secret care a ajutat-o să piardă nu mai puţin de 20 de kilograme! Pe lângă dieta urmată, Weight Watchers, vedeta a oferit femeilor de pretutindeni un sfat preţios, dar rareori urmat: nu vă mai concentraţi asupra kilogramelor arătate de acul cântarului.

Cum arată casa fabuloasă a reginei media Oprah Winfrey!

În loc să îşi stabilească obiective nerealiste, lovindu-se de frustrări şi eşecuri, Oprah s-a hotărât să se simtă bine în pielea ei şi să acorde mai multă atenţie stabilităţii emoţionale.

„Pe măsură ce kilogramele dispăreau, îmi dădeam seama că pot să port o anumită rochie, să particip la un anumit eveniment, dar acestea nu erau motive suficient de puternice pentru a-mi menţine motivaţia de a slăbi. Aşa că mi-am schimbat atitudinea şi scopul: mi-am propus să fiu sănătoasă din toate punctele de vedere – fizic, emoţional şi spiritual. Nu am mai ţinut cont de ceea ce arăta cântarul, ci ce modul în care mă simţeam. Astfel, motivaţia a devenit mai puternică, iar planul alimentar a fost mai uşor de respectat”, a declarat Oprah