Oprah Winfrey ajută adolescentele din Africa de Sud, printr-un gest inedit

De: Nicoleta Nicolae / 19.03.2015, 10:15
Oprah Winfrey ajută adolescentele din Africa de Sud, printr-un gest inedit
Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey scoate la vânzare obiecte de mobilier, tablouri, desene, vase din ceramică şi alte obiecte din apartamentul ei din Chicago, la o licitaţie ce va fi organizată în aprilie, în beneficiul programelor educaţionale finanţate de fundaţia ei de caritate.

Cele 571 de obiecte ce vor fi puse în vânzare la Chicago, pe 25 aprilie, provin din apartamentul pe care vedeta americană îl deţine în oraşul american, informează Reuters.

Potrivit casei de licitaţii organizatoare – Leslie Hindman Auctioneers -, toate încasările vor fi donate în beneficiul The Oprah Winfrey Leadership Academy Foundation, organizaţia de caritate înfiinţată de celebra realizatoare TV cu scopul de a finanţa programele educaţionale destinate adolescentelor din Africa de Sud.

Oprah Winfrey, în vârstă de 61 de ani, este una dintre cele mai bogate şi mai influente vedete din Statele Unite. Potrivit editorilor de la revista Forbes, Oprah Winfrey are o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro