Oprah Winfrey: “Anastasia Soare este unică”

De: Andra Voiculescu / 25.06.2021, 22:09
Oprah Winfrey: “Anastasia Soare este unică”

Oprah Winfrey, un mare fan al româncei Anastasiei Soare, supranumită și ”Regina Sprâncenelor”, a publicat recent pe Instagram un videoclip în care aceasta îi aranjează sprâncenele după carantină.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

“Anastasia Soare este una singură și îmi face sprâncenele după doi ani fără niciun fel de tratament al sprâncenelor”, spune Oprah în înregistrare.

Potrivit Economica.net, românii de la Qualitance au anunțat de curând că au dezvoltat prima aplicație mobilă a celebrului brand de înfrumusețare dezvoltat în Statele Unite de Anastasia Soare, Anastasia Beverly Hills.

Aplicația a fost lansată recent și aduce către publicul larg experiența de necontestat a Anastasiei Soare și a echipei sale în estetica sprâncenelor, reprezentând o premieră la nivel internațional.

„Anastasia Beverly Hills: The Brow App” transpune experiența profesională de zeci de ani a Anastasiei Soare și metoda sa patentată, Golden Ratio Shaping Method, construită pe principiul matematic „golden ratio” (proporția ideală), într-un ghid digital care îi învață pe esteticienii profesioniști și pe începători cum să definească aspectul sprâncenelor pentru orice ocazie.

Printr-un algoritm unic și cu ajutorul tehnologiei de machine learning, aplicația analizează fizionomia utilizatorilor în funcție de preferințele acestora și de proporțiile ideale definite prin formula Anastasiei Soare. Utilizatorii pot accesa o librărie de tutoriale video care îi ajută să recreeze look-uri unice și le oferă recomandări de produse cosmetice care îi ajută în obținerea rezultatelor dorite.

Aplicația dezvoltată în strânsă colaborare cu echipa Anastasia Beverly Hills are la bază principii de design thinking și se bazează pe un proces intens de documentare și testare cu utilizatorii. Aplicația folosește un mix de tehnologii precum FaaS (arhitecturi fără infrastructură de server), computer vision și machine learning, respectiv algoritmi antrenați pe seturi de date privind analiza feței și culoarea tenului.

Și David Velasquez, make-up artist al lui Jennifer Lopez, a declarat la începutul anului pentru Vogue că este “obsedat de creioanele pentru sprâncene Anastasia Beverly Hills”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Velasquez ?? (@mugopus)

„Sprâncenele tale contează atât de mult în modelarea feței”, spune David Velasquez. „Încadrarea sprâncenelor te va face să arăti mai vigilentă și aranjată în mod natural, în special pe Zoom. Cu un singur pas, poți arăta reîmprospătată instantaneu”, subliniază make-up artistul.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Oprah Winfrey a slăbit 20 de kilograme. La ce dietă a apelat? Un truc simplu şi eficient (apropotv.ro)

Cum arată casa fabuloasă a reginei media Oprah Winfrey! (apropotv.ro)