Oprah Winfrey dezminte zvonurile ca ar fi lesbiana

Apropo.ro / 19.07.2006, 13:27
Oprah Winfrey dezminte zvonurile ca ar fi lesbiana
Oprah Winfrey, vedeta incontestabila a talk show-ului din Statele Unite, a dezmințit zvonurile despre relația "prea intima" pe care ar avea-o cu cea mai buna prietena a ei, Gayle King, declarând ca nu este lesbiana, transmite Reuters. În ediția din luna august a


Oprah Winfrey, vedeta incontestabila a talk show-ului din Statele Unite, a dezmințit zvonurile despre relația „prea intima” pe care ar avea-o cu cea mai buna prietena a ei, Gayle King, declarând ca nu este lesbiana, transmite Reuters.

În ediția din luna august a revistei O, The Oprah Magazine, starul TV a declarat ca unii oameni au înțeles greșit relația de prietenie de peste 30 de ani pe care o are cu Gayle King, un editor al revistei împreuna cu care Winfrey apare des în public.

„Înțeleg de ce oamenii cred ca suntem lesbiene”, a declarat Winfrey. „În cultura noastra nu exista definiție pentru acest tip de legatura între doua femei. Așa ca înțeleg de ce oamenii au simțit nevoia sa o eticheteze: cum pot fi ele atât de apropiate fara sa aiba o relație sexuala?”, a adaugat Winfrey, în vârsta de 52 de ani, care nu a fost niciodata casatorita.

În acest articol al revistei, Winfrey și King, care este divorțata și are doi copii, discuta despre prietenia care le leaga de 30 de ani. Cele doua au declarat ca nu ar avea nici o problema sa declare public ca sunt implicate într-o relație sexuala: „Adevarul este ca daca am fi gay, am recunoaște acest lucru pentru ca nu este nimic rau în a fi gay”, a declarat King.

Oprah Winfrey are o relație de peste 20 de ani cu Stedman Graham, scriitor și om de afaceri.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])
Mediafax

Tags: