Oprah Winfrey ne spune de ce nu a devenit mamă

Apropo.ro / 08.02.2015, 12:00
Oprah Winfrey ne spune de ce nu a devenit mamă
Oprah nu a devenit mamă în toți acești ani dintr-un singur motiv! Află mărturiile intime ale celei mai bogate prezentatoare din lume.

Oprah Winfrey, 60 de ani, este împăcată și mulțumită de decizia ei de a nu fi mamă. La 14 ani, vedeta a născut prematur un băiat, care nu a trăit decât câteva săptămâni.

Dacă aș fi avut copii, ei m-ar fi urât. Ar fi fost ceva ca la Oprah show să vorbească mereu de mine. Am suferit mereu, așa mi-a fost dat, și poate că și pentru ei ar fi fost la fel„, spune Oprah.

Winfrey a fost mereu o ambițioasă: „Cea mai bună prietenă a mea din copilărie este mamă a doi copii. Ea este fericită așa, dar visul meu este mai degrabă să devin Martin Luther King„, a mai adăugat miliardara.

Oprah este mamă a toate lucrurile media, deține un imperiu financiar și se mulțumește că este mama spirituală a peste 100 de fete de la Leadership Academy in South Africa, pe care o deține.

Nu sunt o tradiționalistă și nu am avut niciodată o familie normală. Nici relația mea cu Stedman Graham nu este una tipică„, spune mogulul media.

Winfrey și Graham sunt împreună din 1986, s-au logodit dar nu au făcut nunta. „Cred că dacă ne căsătoream, relația noastră nu dura mult„, a mai adăugat Oprah Winfrey.