Oprah Winfrey se mărită pentru a scăpa de datorii!

De: Gabriela Voicu / 17.04.2012, 17:30
Oprah Winfrey se mărită pentru a scăpa de datorii!
Oprah Winfrey a găsit o metodă inedită pentru a salva de la faliment televiziunea care îi poartă numele: se marită!

Oprah Winfrey nu o duce prea bine pe plan profesional, deoarece canalul TV OWN lansat de ea anul trecut, în ianuarie, merge foarte prost, vedeta având datorii enorme.

Astfel, ea a decurs la un gest disperat pentru a se salva: se mărită!

Potrivit National Enquirer, în timpul unei vacanțe recente, Oprah l-ar fi întrebat pe iubitul ei din ultimii 25 de ani, Stedman Graham, dacă vrea să o ia de soție. Acum 20 de ani el a cerut-o în căsătorie și ea l-a refuzat, dar acum și-ar putea vedea visul devenit realitate.

Oprah Winfrey și Stedman Graham (Foto: Hepta)

Stedman nu a ținut-o mult în tensiune pe vedeta americană, ci a spus că ar face orice pentru ea, conform unor surse din anturajul cuplului.

Cei doi vor avea o nuntă extravagantă, transmisă live, unde în altă parte decât la televiziunea lui Oprah Winfrey. Ea speră că astfel va strânge mulți bani din publicitatea derulată pe parcursul televizării mărețului eveniment si își va salva afacerea.

Partea cea mai interesantă este că Oprah i-ar fi oferit iubitului ei 100 de milioane de dolari, prin intermediul unui contract prenupțial, pentru a se căsători cu ea și pentru a ști că nu vor apărea probleme în cuplu, din punct de vedere financiar, după ce veniturile ei vor deveni legal și ale lui.