Oprah Winfrey și-a scos o casă la vânzare pentru 7,9 milioane de dolari

Apropo.ro / 28.02.2012, 16:00
Oprah Winfrey și-a scos spre vânzare apartamentul pe care îl deține în New York, contra sumei de 7,9 milioane de dolari.

Mogulul media Oprah Winfrey cere 7,9 milioane de dolari pentru un penthouse pe care îl deține în New York, SUA. Acesta se află la etajul 36 al unui imobil din Manhattan.

Vedeta a cumpărat apartamentul de 768 de metri patrați în urma cu patru ani, la prețul de 7,1 milioane de dolari. Livingul are formă triunghiulară, bucătărie modernă, cameră de luat masa, trei bai, un duș, jacuzzi și două dormitoare.

oprah

Livingul din penthouse-ul lui Oprah

Decizia ei de a vinde proprietatea vine după ce, Oprah, în vârstă de 58 de ani – considerată vedeta cu cel mai mare venit în ultimul an, a scos spre închiriere și apartamentul din Chicago.

Cel din Chicago, unul de lux în valoare de 5,6 milioane de dolari, pe care l-a achiziționat în 2006, dar pe care a încercat să îl vândă în 2008 cu 6 milioane chiriașilor săi. Ei îi puteau plăti 180.000 de dolari pe an.

Oprah deține mai multe proprietăți, toate de lux, așa cum le-a dorit să fie. Acestea se află în Santa Barbara, Chicago, New Jersey, New York, Fisher Island, Colorado, Hawaii, Miami, Antigua.