Oprah Winfrey şi Lance Armstrong, despre dopaj!

De: Mioara Tronaru / 16.01.2013, 08:00
Oprah Winfrey şi Lance Armstrong, despre dopaj!
Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Lance Armstrong în cadrul primului interviu fără restricţii acordat de acesta, intitulat ”Oprah Winfrey şi Lance Armstrong: Dialog în exclusivitate”.

Armstrong va discuta despre scandalul de dopaj în care a fost implicat, comentând acuzaţiile conform cărora ani întregi ar fi minţit în legătură cu utilizarea unor substanţe care i-au îmbunătăţit performanţele, pe tot parcursul carierei sale de ciclist.

Acest episod special de 90 de minute din seria „În dialog cu Oprah” va fi difuzat simultan joi, 17 ianuarie, de la ora 09.00 PM (ora Coastei de Est a SUA) în Statele Unite, pe canalul OWN: Oprah Winfrey Network. În România, episodul poate fi urmărit pe TLC, vineri, 18 ianuarie, de la ora 21.00. În acelaşi timp, interviul va fi transmis LIVE în întreaga lume, pe stream-ul de pe Oprah.com în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, de la ora 04.00 AM, ora României, simultan cu premiera TV.

Winfrey stă de vorbă cu Armstrong în casa lui din Austin, în Texas. Este unicul interviu pe care cel care a câştigat de şapte ori Turul Franţei a acceptat să îl acorde după ce i-au fost retrase toate titlurile obţinute şi a pierdut contracte publicitare în valoare de milioane de dolari, în urma unui raport amănunţit prin care Agenţia Anti-Doping a SUA îl acuza pe celebrul ciclist că s-ar fi dopat pe tot parcursul carierei sale. Armstrong a fost suspendat pe viaţă din competiţiile sportive profesioniste, iar spre sfârşitul anului trecut şi-a dat demisia din postul de director al fundaţiei înfiinţate de el, Livestrong, care a strâns sute de milioane de dolari pentru lupta împotriva cancerului.