Oprea? La telefon!

Apropo.ro / 08.04.2002, 12:41
Oprea? La telefon!
Ce fac firmele de telefonie mobila atunci cand abonatul X nu-si plateste la timp factura? O stim cu totii: ii opresc telefonul. Desi poate nu va vine a crede, dar sanctiunea cu pricina le mai loveste, din cand in cand, si pe vedete. Ca doar tot oameni sunt si ei... Asta s-a intamplat si cu


Ce fac firmele de telefonie mobila atunci cand abonatul X nu-si plateste la timp factura? O stim cu totii: ii opresc telefonul. Desi poate nu va vine a crede, dar sanctiunea cu pricina le mai loveste, din cand in cand, si pe vedete. Ca doar tot oameni sunt si ei… Asta s-a intamplat si cu Alin Oprea, jumatatea trupei Talisman.

Domnul Oprea s-a luat cu treburile (deh, showbiz-ul nu e treaba usoara) si n-a apucat sa-si achite la timp datoriile adunate in urma convorbirilor telefonice. Drept pentru care i s-a blocat aparatul. Grabit sa-si recastige dreptul de a comunica dupa bunul plac, Alin s-a grabit spre casieria respectivului operator de telefonie mobila. Unde – surpriza!, ia telefonul de unde nu-i.

Cauta el in stanga, cauta el in dreapta – nici urma de aparat. Deja consolat cu pierderea telefonului, Alin a sunat, asa, intr-o doara… sa vada si el daca „gasitorul” catadicseste sa raspunda. Si… surpriza, la capatul firului inexistent se aude, ca dintr-un vis, vocea suava a doamnei Oprea. Sotia.

Alin al nostru s-a linistit brusc si a ras copios. Deh!… distrat, ca orice artist… Din pacate, ceva tot a pierdut Alin al nostru: agenda telefonica. La urma urmei, asta nici nu e un lucru asa tragic: pe viitor, el va da mai putine telefoane.

Sursa:

Tags: