Oprescu, despre amendarea celor care nu își declară câinii!

Apropo.ro / 01.06.2013, 13:00
Oprescu, despre amendarea celor care nu își declară câinii!
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri, după aprobarea reglementărilor privind câinii din București, că de-acum nu va merge "chestia cu ascundem" patrupedele, pentru că tot "se va găsi cineva să îi reclame" pe cei care nu își declară animalele din casă.

„E un pas mic în consiliu, ca un pas de la București la Lună, însă eu sper ca încet-încet să mergem să facem ceva în pace socială și conlucrare socială, și mă refer aici la ONG-uri și toți ceilalți, în problema câinilor vagabonzi”, a spus Oprescu, după votarea celor patru proiecte legate de câini, în ședința Consiliului General al Municipiului București.

Potrivit primarului general, după cinci ani „de discuții” în care nu s-a făcut nimic, a venit timpul să se și întâmple lucruri, mai ales în privința câinilor fără stăpân. „Totuși, ajunge.

Consider că, după cinci ani de discuții în care nimic nu era bun, nimic nu trebuia făcut, am depășit, în sfârșit, etapa discuțiilor și cred că putem face ceva în partea executivă. Și eu sper ca, având lângă noi și Facultatea de Medicină Veterinară, să putem să dăm dimensiuni civice problemei”, a spus edilul.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro!