Opt semne că ești un coleg nesuferit

Apropo.ro / 16.05.2012, 10:30
Opt semne că ești un coleg nesuferit
În orice birou există și o persoană mai puțin agreată de ceilalți colegi. Află care sunt caracteristicile unui coleg enervant!

Cu siguranță că fiecare a întâlnit, măcar o dată în viață, un coleg de serviciu care avea un dar aparte să se transforme într-un nesuferit. Fiecare are caracteristicile sale, dar îți dai seama care este acel om… din birou.

8. Îți face altcineva treaba? Dacă ai colegi care muncesc din greu în timp ce tu te joci online sau îți plănuiești nunta, s-ar putea ca ceilalți să te considere leneșul biroului. Această atitudine nu numai că îți va îndepărta colegii pe termen scurt, dar îți va ruina și reputația și posibilitățile de promovare pe termen lung.

7. Întrerupi conversațiile altor oameni? Dacă răspunzi la întrebări care erau adresate altor oameni și dacă nu crezi că nu există o conversație privată la muncă, s-ar putea ca tu să fii cel care întrerupe mereu pe cineva la birou. Poate e dificil să reziști impulsului de a nu întrerupe pe cineva odată ce a devenit o practică obișnuită, dar încearcă să-ți aștepți rândul și nu interveni într-o conversație privată.

6. Îți aduci viața personală la birou? Dacă vorbești mereu la telefon în apropierea tuturor (mai ales dacă în conversații sunt implicate țipete, înjurături sau plânsete), dacă împărtășești detalii despre cearta pe care ai avut-o cu partenerul noaptea trecută sau te plângi de ciuperca pe care o ai la degetul piciorului, ai putea să-i faci pe oameni să nu se simtă confortabil. Limitele profesionale sunt diferite de cele sociale, așa că păstrează o anumită discreție.

Citește mai multe detalii despre Ești un coleg nesuferit? 8 semne că îți enervezi colegii de la birou, pe Mediafax.ro