Orange a lansat Wirefree Broadband

Apropo.ro / 22.07.2004, 14:16
Orange a lansat Wirefree Broadband
Orange România a lansat Wirefree Broadband, serviciu care asigura acces nelimitat la Internet la viteze superioare, cont de e-mail și gazduire de pagini web, utilizînd tehnologia Wireless IP în banda de frecvența de 3,5GHz, a declarat Mihai Ciocîrlie, director în cadrul

Orange România a lansat Wirefree Broadband, serviciu care asigura acces nelimitat la Internet la viteze superioare, cont de e-mail și gazduire de pagini web, utilizînd tehnologia Wireless IP în banda de frecvența de 3,5GHz, a declarat Mihai Ciocîrlie, director în cadrul companiei.

„În acest moment, serviciul este disponibil în zona Baneasa-Pipera-Iancu Nicolae. Aria de acoperire va fi extinsa și în alte zone ale Capitalei sau orașe din țara”, a adaugat Ciocîrlie. Pentru conectare sînt necesare un calculator sau un laptop și modem-ul radio furnizat, gratuit, de catre Orange la contractarea serviciului pentru o perioada de minim 12 luni.

Serviciile incluse sînt acces Internet de banda larga la viteze de 128, 256 și 512 kbps, cont de e-mail cu o capacitate de 20MB și spațiu de gazduire pagina web de 20MB în domeniile oferite de Orange, respectiv www.nume.orangenet.ro, www.companie.ornet.ro sau în orice domeniu aparținînd clientului.

Abonamentul Wirefree Broadband este disponibil în trei variante, 40, 70 și 120 dolari, în funcție de largimea de banda maxima și minima garantata de conectare la Internet.

Astfel, pentru varianta de 40 dolari/luna, clientul beneficieaza de acces Internet la o viteza minima/maxima de 32 kbps, respectiv 128 kbps, în timp ce opțiunea de 120 dolari lunar asigura o largimea de banda minima/maxima de 128 kbps, respectiv 512 kbps.

Mediafax Business/ IT