Orange Netherlands nu va fi vînduta

Apropo.ro / 12.07.2004, 14:17
Orange Netherlands nu va fi vînduta
France Telecom a anunțat ca nu va vinde filiala olandeza a companiei de telefonie mobila Orange nu va fi vînduta, dupa ce operatorul olandez de telefonie mobila Telfort a anunțat ca este interesat sa o achiționeze, informeaza Reuters. France Telecom și Orange sînt

France Telecom a anunțat ca nu va vinde filiala olandeza a companiei de telefonie mobila Orange nu va fi vînduta, dupa ce operatorul olandez de telefonie mobila Telfort a anunțat ca este interesat sa o achiționeze, informeaza Reuters.

France Telecom și Orange sînt foarte interesate de piața olandeza. Orange Netherlands nu este de vînzare”, a spus o purtatoare de cuvînd a companiei franceze.

Piața olandeza a telefoniei mobile, unde sînt prezenți cinci operatori, este considerata printer cele mai competitive din Europa, tarifele practicate fiind printer cele mai reduse.

Recent, TeliaSonera, a anunțat ca va cumpara filiala daneza a companiei de telefonie mobila Orange pentru a-și spori prezența pe piața saturata a regiunii nord-europene, pentru care va plati 600 milioane de euro (740 milioane de dolari), minus datoria neta a filialei la data încheierii contractului.

Mediafax Business/ IT