Orange si-a extins acoperirea EDGE

Apropo.ro / 12.04.2006, 11:51
Orange si-a extins acoperirea EDGE
Operaorul de telecomunicatii Orange România acoperirea serviciilor video si de Internet în banda larga în toate resedintele de judet si statiunile de pe litoralul Marii Negre. Rata de penetrare a EDGE este acum de aproximativ 40% din populatia Româiei. În anul 2004 Orange a lansat pe

Operaorul de telecomunicatii Orange România acoperirea serviciilor video si de Internet în banda larga în toate resedintele de judet si statiunile de pe litoralul Marii Negre.

Rata de penetrare a EDGE este acum de aproximativ 40% din populatia Româiei.

În anul 2004 Orange a lansat pe piata româneasca televiziune în direct pe telefonul mobil si servicii video, atât prin EDGE cât si prin GPRS.

În momentul lansarii EDGE era prezent în patru orase, iar în prezent serviciul este disponibil în 41 de localitati.

„Extinderea retelei de banda larga este o realizare importanta pentru noi si în concordanta cu strategia Orange de a pune la dispozitie servicii mobile de mare viteza unui numar cât mai mare de clienti. În perioada urmatoare vom continua investitiile în cresterea acoperirii EDGE, astfel încât sa poate fi folosita oriunde exista acoperire GSM”, a declarat directorul comercial al Orange România, Thierry Millet.

Operatorul de comunictii are în prezent peste sapte milioane de clienti pe piata locala de telefonie mobila, si a încheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 870 milioane de dolari.

Mediafax Business/ IT