Orașul din China unde fiecare locuitor a primit lingouri de aur și argint

Apropo.ro / 28.03.2012, 16:00
Orașul din China unde fiecare locuitor a primit lingouri de aur și argint
În satul Changjiang din provincia Jinagsu, China, locuitorii primesc din partea comunității locale lingouri de aur și argint.

Pentru a sărbători împlinirea a 40 de ani a afacerii susținute de întreaga comunitate, satul Changjiang din provincia chineză Jinagsu va dărui fiecăruia din cei 3.000 de cetățeni ai locului lingouri de 100 de grame realizate integral din aur și argint.

Nu mai este un secret că țara care înregistrează cea mai rapidă creștere economică din lume este China.

Mica așezare Changjiang din China se întâmplă să fie deținută de o firmă puternică, una din Top 20 – Companii Private din țară. Lucrează pe mai multe domenii de activitate, inclusiv electric, chimic, al metalelor, aparent de succes pentru ei.

Compania a fost extrem de mulțumită de colaborarea cu localnicii și nu a uitat de promisiunea făcută în 2009. Compania chineză a comandat peste 600 de kilograme de aur și argint care să fie transpuse în lingouri a câte 100 de grame fiecare, la sfârșit ieșind 3.000 de piese de valoare.

Fiecare familie va primi și un seif, unde să păstreze în siguranță valorile primite cadou. Anumite surse spun că una dintre cele mai norocoase familii din sat are de primit 700 de grame de aur, ce valorează 43,750 de dolari, plus 700 de grame de argint.

Întrebați ce vor face cu lingourile primite, unii dintre localnici spun că le vor păstra ca amintire, iar alții spun că le vor transforma în bijuterii pentru întreaga familie, dar și ceva pentru zestrea copiilor.