Oreste îl atacă pe Mircea Badea: „Banii te-au transformat într-o libarcă!”

De: Cătălina Matei / 03.02.2017, 14:47
Oreste îl atacă pe Mircea Badea: „Banii te-au transformat într-o libarcă!”
Cearta dintre Mircea Badea şi Oreste Teodorescu pare că se transformă într-un adevărat război al declaraţiilor acide.

Oreste Teodorescu a publicat pe Facebook o imagine senzaţională cu Mircea Badea şi i-a transmis fostului său prieten un mesaj tranşant, acuzându-l că întoarce spatele statului de drept.

Fata lui Oreste, în ipostaze super-sexy! Vezi ce ”dotări” are! Le expune cu generozitate – FOTO

Oreste îl atacă pe Mircea Badea: „Un lătrău îndrăcit!”

Iată mesajul dur: „Ce vremuri…ce baiat…Si uite cum banii si slugarnicia fata de vatafi pot transforma un om intr-o libarca…M-a durut inima in 2013, cand am inteles metamorfoza prietenului meu…Acum sunt detasat, rece si pragmatic…stiu ca procesul este ireversibil…Pacat, amice, ca dintr-un fantastic ai devenit un fanatic!”, a scris Oreste.

Conflictul dintre Oreste şi Badea datează din anul 2013. Ruptura s-a produs după o ediţie a emisiunii „În gura presei”, în care Mircea Badea a vorbit despre problema de la Roşia Montana şi cea a cânilor maidanezi. Oreste nu a fost de acord cu modul în care „fratele” lui a tratat ambele subiecte şi a refuzat să-i mai vorbească. Mai mult, acesta l-a numit pe „Ciumpalacul” din Antena trădător de ţară şi de neam. De-atunci cei doi nu şi-au mai vorbit decât prin mesaje maliţioase, postate pe net.

A fost timp de 7 ani iubita lui Mircea Badea! Cum arată acum