Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea: „Susţii scursurile societăţii! În plan intelectual/spiritual eşti sub Bianca Drăguşanu”

Redacția / 11.06.2018, 14:37
Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea: „Susţii scursurile societăţii! În plan intelectual/spiritual eşti sub Bianca Drăguşanu”
Au fost prieteni, dar acum se duşmănesc de moarte! Cearta dintre Mircea Badea şi Oreste Teodorescu pare că se transformă într-un adevărat război al declaraţiilor acide.

Sunt în tabere diferite şi împărtăşesc idealuri diferite.

Mircea Badea a participat la manifestaţia organizată de PSD în Piaţa Victoriei.

Fata lui Oreste, în ipostaze super-sexy! Vezi ce ”dotări” are! Le expune cu generozitate – FOTO

Oreste îl atacă pe Mircea Badea: „Un lătrău îndrăcit!”

Realizatorul TV a fost de-a dreptul extaziat şi s-a declarat convins că mitingul PSD a distrus mişcarea #rezist şi a pus capăt unei „ere a stalinismului“. „Trăiesc o Nirvana văzându-i pe ăştia (susţinătorii #rezist) cum se tăvălesc în chinuri“, a declarat Badea.

Replica a venit imediat de la Oreste într-un lung mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

“Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile mă obligă să-ţi reamintesc suma eşecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… Îţi mărturisesc cu toată deferenţa unui păcătos faţă de o scursură, că m-a stârnit reacţia ta la prima poza… Şi pentru că ai ajuns vizitat de Dementorul care îţi fură fericirea încerc sa te trezesc la realitate înainte să mori intoxicat cu propriul venin.

Campionule:

Pe plan fiziologic (Muşchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi şi tot arogant ai rămas
Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toţi cei pe care i-ai susţinut şi o faci in continuare sunt scursurile societăţii, penali, borfaşi, securişti şi PCR-isti de ultima speţa, tu însuţi fiind un pui de turnător, şi tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!
În plan intelectual/spiritual eşti sub Bianca Drăguşanu, deci no comment
Îţi declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule!  Singura diferenţa dintre tine şi cel de lângă ( poza 3) este ca tu ştii exact ce faci !!!”,  a scris revoltat Oreste Teodorescu.