Organizatorii EUROPAfest 2015 caută voluntari

De: Nicoleta Nicolae / 20.02.2015, 20:00
Organizatorii EUROPAfest 2015 caută voluntari
EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic, dă şansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea ediţiei 2015 şi de a se alătura echipei ca voluntari. Aplicaţiile sunt deschise până pe 14 martie.

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:

“Dacă iubeşti muzica, ai timp liber, eşti o persoană responsabilă şi îţi doreşti să înveţi din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2015 este locul ideal pentru tine !”

Festivalul doreşte să deschidă gustul tinerei generaţii pentru implicare responsabilă în comunitate. Punând accent pe calitate şi profesionalism, EUROPAfest oferă tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizantă din spatele scenei, de a-şi dezvolta noi abilităţi şi aptitudini, de a cunoaşte oameni noi şi de a trăi experienţe memorabile.

EUROPAfest 2015 – jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia.

În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei şi la Sibiu, săli de concert tradiţionale, dar şi spaţii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.

Apreciat atât la nivel naţional, cât şi internaţional, EUROPAfest este considerat brand de ţară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2015 festivalul sărbătoreşte 10 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 8 – 23 mai 2015, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, concurs de vioară, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

Mai multe detalii despre voluntariat se găsesc pe site-ul organizatorului www.jmEvents.ro