Origami? Nu, Web Player Family!

Apropo.ro / 04.09.2006, 14:54
Origami? Nu, Web Player Family!
Proiectul Origami derulat de actori importanti ai industriei e atat de mediatizat, incat celelalte solutii trec aproape neobservate. Web Player Family e un exemplu dat de americanii de la Pepper Computer si Hanbit Electronics. Cel mai nou membru al familiei Web Player se numeste Pepper

Proiectul Origami derulat de actori importanti ai industriei e atat de mediatizat, incat celelalte solutii trec aproape neobservate. Web Player Family e un exemplu dat de americanii de la Pepper Computer si Hanbit Electronics.

Cel mai nou membru al familiei Web Player se numeste Pepper Pad 3 si are cam tot ce-i trebuie sa fie considerat computer portabil: procesor, memorie RAM, hard disk si sistem de operare. Poate ai impresia ca-i cat un PDA. Nu, dimensiunile sale sunt destul de mari: 290x149x23 de milimetri. Ecranul masoara 7 inci in diagonala si primeste comenzi de la stylus.

Se conecteaza la hot spot-uri prin Wi-Fi, discuta cu alte device-uri prin Bluetooth sau infrarosii – apropo de care, Pepper Pad 3 poate fi si telecomanda pentru echipamente audio-video. Tastatura seamana cu cea de PC, iar rotita de scroll si pad-ul de directie ajuta la parcurgerea rapida a paginilor web.

Vede o multime de formate multimedia si, cum tot are camera VGA integrata, asteapta doar porunca „videochat!”. Ii lipseste unitatea optica, dar poti atasa una portabila, de notebook. Cantareste 985 g, cam cat un notebook superusor si este disponibil in majoritatea tarilor europene, dar nu si in Romania. Poti sa dai insa o tura pe la www.amazon.com.

700 USD; www.pepper.com