Orlando Bloom ia o pauza !

Apropo.ro / 25.05.2007, 19:00
Orlando Bloom ia o pauza !
Actorul Orlando Bloom declara ca dupa o lunga serie de ani, a decis sa ia o pauza in cariera sa, informeaza people.com. 'Au fost vremuri minunate, dar momentan m-am hotarat sa fac ceva total diferit', declara Bloom. Protagonist in marele succes 'Pirates of


Actorul Orlando Bloom declara ca dupa o lunga serie de ani, a decis sa ia o pauza in cariera sa, informeaza people.com.

‘Au fost vremuri minunate, dar momentan m-am hotarat sa fac ceva total diferit’, declara Bloom.

Protagonist in marele succes ‘Pirates of the Caribbean: At World’s End’, actorul in varsta de 30 de ani s-a decis sa se ocupe de roluri ceva mai mici si mai putin dificile.

De curand. s-a hotarat sa participe in Londra la piesa ‘In Celebration’, a lui David Storney.

Chiar daca el s-a hotarat sa se retraga pentru moment, asta nu inseamna ca va renunta definitiv la blockbustere: ‘De abia astept sa-mi continui cariera cinematografica si sa fac noi alegeri care sa ma incante, dar momentan acest lucru inseamna… teatru’, explica Bloom.

Actrita Sharon Stone l-a scos la licitatie pe George Clooney, dar asta pentru o cauza nobila, relateaza people.com.

Cu ocazia anualului ‘Cinema contra SIDA’, protagonistii filmului ‘Ocean’s Thirteen’, George Clooney, Matt Damon, Don Cheadle, Andy Garcia si Ellen Barkin au reusit sa stranga in urma aparitiei lor suma record de 7 milioane de dolari, donata Institului de Cercetare SIDA.

In timpul unei calatorii de sapte zile la marea Mediterana, Sharon Stone a anuntat: ‘Daca pariati pe unul dintre ei, acesta va veni sa va atinga… puteti paria pe care dintre ei doriti.’

Se pare ca acest anunt si-a facut efectul; Clooney a sarutat-o pe prietana unei domn care tocmai a donat suma de 350.000 de dolari.

Actrita Angelina Jolie declara ca viata ei a intrat intr-o noua etapa odata ce mama acesteia, actrita Marcheline Bertrand, a decedat anul trecut, informeaza news.yahoo.com.

‘Stiti ce ? Imi doresc sa devin o mama cat se poate de buna, iar de asemenea voi face absolut toate lucrurile pe care le iubesc’, declara vedeta de 31 de ani intr-un interviu transmis miercuri.

‘Cred ca ma aflu intr-o perioada a vietii mele. Asta banuiesc ca se intampla atunci cand iti pierzi un parinte, incepi sa iei lucrurile mai in serios dar, in acelasi timp, iti doresti sa te bucuri si sa zambesti in fiecare zi’, adauga Jolie.

Jolie si iubitul sau, Brad Pitt, au 3 copii, fiecare adoptati: Maddox, din Cambogia, Pax Tien, din Vietnam, Zahara, din Etiopia.

Urmatoarea membra a familiei se va naste pe 27 mai si va fi botezata Shiloh. Dupa ce unul din fanii sai a incercat sa-l calce cu masina pe sotul ei, Sandra s-a inscris la cursuri de pregatire pentru utilizarea armelor de foc, relateaza starpulse.com.

Marcia Valentine a incercat sa-l omoare pe sotul actritei in timp ce cuplul se afla in Orange County, California, pe 22 aprilie.

valentina a fost acuzata de atac deosebit de grav si de hartuire, ei interzicandu-se sa se mai apropie vreodata de familia Bullock.

Cursurile de tir pe care actrita le va sustine vor avea loc in apropierea locuintei acesteia.

Alex Torek

Tags: