Orlando Fundichelly, un look a la Bisbal

Apropo.ro / 26.06.2006, 15:22
Orlando Fundichelly, un look a la Bisbal
E genul de actor pe care toata lumea îl recunoaște, dar nimeni nu îi știe numele exact. Cu toate acestea, Orlando își are fanii lui fideli, în lumea întreaga * A aparut în producții peruane, columbiene sau americane. În ultimii ani, s-a stabilit în Statele Unite ale

E genul de actor pe care toata lumea îl recunoaște, dar nimeni nu îi știe numele exact. Cu toate acestea, Orlando își are fanii lui fideli, în lumea întreaga * A aparut în producții peruane, columbiene sau americane. În ultimii ani, s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde a avut șansa de a lucra constant în telenovele: „Mi-a fost destul de greu sa ajung în locul în care ma aflu astazi, pentru ca nimeni nu mi-a dat nimic pe gratis. Dar noi, actorii cubanezi, suntem ca țiganii, nomazi din fire: mergem oriunde ni se ofera de lucru.”

* Cu toate ca, la cei 38 de ani ai sai, Orlando arata mai bine decat mulți tinerei de 25 și nu duce lipsa de admiratoare, actorul de origine cubaneza este un familist convins: „Cele doua mari iubiri ale vieții mele sunt Karina, soția mea, și Doris Alexia, fetița mea. Singurul meu rival este Bambi, pe care fetița mea pare ca-l iubește mai mult decat pe mine. Deocamdata.”

* A devenit un sex simbol, cand și-a schimbat look-ul pentru rolul din Înger rebel. Asemanarea lui izbitoare cu David Bisbal nu-l supara, ba chiar îi face placere: „E-adevarat ca nu par tocmai un barbat care sa inspire seriozitate, dar lookul asta cu bucle blonde îi aparține în totalitate personajului meu, Vicente, un fustangiu care a avut aproape toate femeile din aceasta telenovela.

„Sunt un tata bun. știu sa și alint, dar sa și fiu mana forte, atunci cand trebuie sa educ sau sa îndrept o greșeala. așa ca, da, eu cred ca sunt un tata bun, iar fiica mea este comoara mea cea mai de preț.”

Nume complet: Orlando Óscar Fundichelly García Porecle: Orli sau Fundi
Data și locul nașterii: 26 septembrie 1968, Havana, Cuba
Stare civila: casatorit cu prezentatoarea TV Karina Rivera, cu care are o fetița, Doris Alexia
Filmografie selectiva: Sueno tropical (1994), María Celina (1998) – Diego Alvarado, Capcanele destinului (1998) – Martín Lascano, Luz María (1998) – Dr. Sergio Cosio, María Emilia (1999) – Eduardo „Lalo” Méndez, Pețitoarea (2000) – Miguel Cortés, Sofía dame tiempo (2003) – Antonio „Tono” Rivas, Înger rebel (2004) – Vicente Lander, Visuri fara preț (2005) – Ricardo

www.acasamagazin.ro