Oscar 2012: Momente-şoc din culise!

De: Nicoleta Nicolae / 27.02.2012, 07:47
Oscar 2012: Momente-şoc din culise!
Iata cum s-a vazut din culise gala premiilor Oscar 2012. Vedetele prezente acolo au trimis, la cald, pe retelele de socializare, impresii de la ceremonie.


Billy Crystal

Gazda galei premiilor Oscar 2012 a inceput sa glumeasca inainte ca ceremonia sa inceapa: „Am schimbat numarul de deschidere. War Horse si-a rupt piciorul, a trebuit sa-l eutanasiem”, a scris el pe Twitter.

Moby
Cantaretul pare sa aiba pofta de mancare la gala premiilor Oscar: „Ma duc la Oscaruri. La fel ca anul trecut, imi iau un sandvich la mine”.

Steve Martin
A fost gazda premiilor Oscar de trei ori, asa ca a vrut sa-si dezvaluie emotiile pentru marele eveniment: „Noaptea Oscarurilor! Ma duc la petrecerea Vanity Fair. Sper sa vad celebritati care se uita la mine in timp ce ma uit la ele”, a glumit el.

Joe Jonas
Joe Jonas a fost intr-o dispozitie de zile mari: „Pun pariu pe 20 de dolari ca Adele pleaca acasa cu Oscarul pentru cel mai bun film”, a scris el, referindu-se la faptul ca Adele, cantareata britanica, pare sa castige toate premiile in ultima vreme.

Kim Kardashian
Se pare ca singurul lucru care a impresionat-o pe Kim Kardashian la premiile Oscar a fost Gwyneth Paltrow: „Dumnezeule, arata atat de chic! WOW”, a scris ea dupa ce a vazut-o pe actrita pe covorul rosu.

Whitney Cummings
Actrita i-a observat mustata lui Bradley Cooper: „Incearca Bradley Cooper sa obtina rolul pentru sequelul lui The Artist?”, a spus ea. Ca si Aisha Tyler, actrita se pare ca a facut o pasiune pentru Batman: „Daca Christian Bale m-ar ucide, as avea un orgasm chiar inainte sa mor”, a scris pe Twitter.