Oscar 2015: Cine a strălucit pe covorul roşu! FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 23.02.2015, 09:38


Oscar 2015: Cine a strălucit pe covorul roşu! FOTO
2014 a fost anul actriţei de culoare Lupita Nyong’o, dar aceasta a încântat şi aseară, fiind una dintre cele mai bine îmbrăcate la cea de-a 87-a gală a premiilor Oscar. Nu a fost însa singura.

Lupita Nyong’o a uluit asistenta într-o tinuta Calvin Klein Collection, semnata Francisco Costa si pusa în valoare de 6.000 de perle dar si de bijuteriile Chopard.

Anna Kendrick, cu rochia ei roz, a fost alta aparitie ravasitoare.
Margot Robbie a furat toate privirile cu rochia Saint Laurent si un colier statement Van Cleef & Arpels, facut în 1930 pentru Ducesa de Windsor.

Naomi Watts a mai adaugat un plus de stil pe covorul rosu cu neconventionala rochie Armani Privé.

Nu lipsesc de pe lista celor mai bine îmbracate Julianne Moore cu o tinuta pe comanda Chanel Haute Couture by Karl Lagerfeld, Emma Stone, într-o rochie Elie Saab, Cate Blanchett, cu acel colier statement, sau Behati Prinsloo, în rochia Armani Privé.

Rosu nu fost culoarea rezervata doar pentru covorul de primire al oaspetilor. Dakota Johnson a ales o rochie Saint Laurent, pusa în valoare de o coada de cal. Rosamund Pike a optat si ea pentru o rochie rosie, semnat Givenchy, iar Solange Knowles a demonstrat ca nu ai nevoie de rochie pentru a straluci într-o noapte atât de importanta.

Sunt si vedete care s-au remarcat prin look-ul neconventional: Marion Cotillard, cu rochia ei voluminoasa Dior Haute Couture, la care a asortat bijuterii Chopard, Keira Knightly în Valentino sau Felicity Jones în rochia semnata Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

Albul si culorile neutre continua sa domine sezonul, cu Zoe Saldana în rochia Atelier Versace si colier de diamante Harry Winston sau Kerry Washington, în tinuta semnata Miu Miu.

Coafurile deloc pretenţioase şi machiajul neutru au dominat seara: Behati Prinsloo, Jennifer Lopez, Rosamund Pike, Jessica Chastain si Reese Witherspoon au lasat rochiile sa fie în centrul atentiei.

Răsfoiţi galeria foto pentru a vedea frumuseţile care s-au perindat pe covorul roşu la Oscar 2015!