Oscar 2015: Gala de decernare a premiilor va avea loc duminică, 22 februarie

De: Carmen Ulian / 20.02.2015, 12:00
Oscar 2015: Gala de decernare a premiilor va avea loc duminică, 22 februarie
Cum lista nominalizărilor este gata, organizatorii mai fac ultimele pregătiri înainte de marea gală din acest an a premiilor Oscar ce va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Producătorii Craig Zadan si Neil Meron au anunțat deja că au pregatit și în acest an o mulțime de surprize pentru invitați. Va fi un show exploziv așa cum obișnuiesc să facă în fiecare an.

Printre invitați se numără Lady Gaga cu un moment LIVE, Kate Hudson, Rita Ora, Anna Kendrick și mulți alții.

Din peisaj nu va lipsi nici Jimmy Kimmel care va avea inviați de marcă. John Travolta și-a anunțat deja prezența. Jimmy este un personaj ce însuflețește întreaga atmosferă și autorul a multor momente comice de neuitat din cadrul galei Oscar.

Gazda premiilor Oscar 2015 este actorul Neil Patrick Harris.

Vezi și LISTA NOMINALIZĂ‚RILOR și nu uita că pe 22 februarie are loc gala de decernare a premiilor.

Gala Premiilor Oscar 2015 va fi difuzată în direct și în România, de Digi Film și Digi 24. Transmisia va avea loc în noaptea de duminică spre luni, 22-23 februarie, începând cu ora 2.00 și va fi comentată de Irina Margareta Nistor. Ceremonia propriu-zisă va începe în jurul orei 3.30.

Cereminia va putea fi urmărită on-line pe www.digi-film.ro și pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaților RCS & RDS la serviciile de televiziune și internet fix.