Oscar Pistorius, atletul fără picioare, și-a împușcat în cap iubita

Apropo.ro / 14.02.2013, 10:20
Oscar Pistorius, atletul fără picioare, și-a împușcat în cap iubita
Oscar Pistorius, cunoscut ca și atletul fără picioare, este interogat de poliție fiind suspectat că și-ar fi împușcat în cap iubita, de Ziua Îndrăgostiților.

Atletul paralimpic Oscar Pistorius este este interogat de poliția sud-africană, fiind suspectat că și-a împușcat iubita în locuința lui din Pretoria. Se pare că femeia ar fi fost împușcată după ce l-ar fi trezit pe sportiv pentru a-i face o surpriză de Valentine’s Day.

Află prognoza meteo pentru săptămâna viitoare de pe vremea apropo

Pistorius și-ar fi împușcat iubita în cap și în braț. Medicii au fost chemați la locuința sportivului între orele 4:00 și 5:00, iar polițiștii au recuperat un pistol de calibrul 9mm.

Se pare că Pistorius a crezut că iubita sa, care intrase în casă pentru a-i face o surpriză de Ziua Îndrăgostiților, a crezut că este un hoț. Ar fi împușcat-o de cel puțin două ori, în braț și în cap„, a declarat jurnalistul sud-african Kalay Maistry.

Oscar Pistorius a devenit primul sportiv din istorie cu picioarele amputate care a evoluat la Jocurile Olimpice, el disputând seriile la 400 metri.

Citește mai multe detalii despre Atletul fără picioare și-a împușcat iubita de Ziua Îndrăgostiților, pe Mediafax.ro