Ospatar impuscat in cap, in timpul serviciului! (VIDEO SOCANT)

De: Dragos Tanase / 19.07.2010, 17:37
Ospatar impuscat in cap, in timpul serviciului! (VIDEO SOCANT)
Imaginile urmatoare au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un restaurant din Brazilia. Nu se cunosc motivele gestului celui care a comis crima, dar cert e ca ospatarului nu i-a dat nicio sansa.

Supararea clientului trebuie sa fi fost mare, din moment ce a folosit ca argument, in scandalul iscat intre cei doi, un foc de arma.

O fi fost nemultumit de mancare, de bautura sau de servire, nimeni nu stie, insa prinderea autorului este doar o chestiune de timp.

Consecinta acestui gest, pe langa cea legata de viata si de moarte, mai este si cea a falimentului acelui local, pentru ca – sa fim seriosi – cine va mai merge sa manance acolo… in aceasta viata?!

Poate ca motivul supararii a fost o eventuala regula asemanatoare celei dintr-un restaurant australian: mananci tot sau iei amenda! Proprietara localului din Sydney isi pedepseste, astfel, pe clientii care nu mananca tot ce comanda si le interzice sa ii mai calce pragul.

Si alte imagini socante din Brazilia au facut inconjurul lumii, la inceputul acestui an, atunci cand un individ si-a impuscat fosta sotie, din razbunare! Brazilianul, in varsta de 30 de ani, si-a impuscat fosta nevasta chiar in fata colegelor si a clientelor, aceasta lucrand intr-un coafor.