Otelul a luat potul

Apropo.ro / 10.12.2001, 08:21
Otelul a luat potul
Otelul Galati a castigat, duminica, turneul de fotbal in sala de la Sibiu, dotat cu Cupa Stalinskaya, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 7-5 (4-3), formatia Sportul Studentesc Golurile galatenilor au fost marcate de V.Tanase, Bostina, Bastina (2), Ogararu, Males, Toma, in timp ce


Otelul Galati a castigat, duminica, turneul de fotbal in sala de la Sibiu, dotat cu Cupa Stalinskaya, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 7-5 (4-3), formatia Sportul Studentesc

Golurile galatenilor au fost marcate de V.Tanase, Bostina, Bastina (2), Ogararu, Males, Toma, in timp ce pentru Sportul Studentesc au inscris Galamaz, Cruceru, Dinita (3).

Echipa din Galati a fost premiata de organizatorii competitiei cu un cec in valoare de 20.000 de dolari, in timp ce Sportul Studentesc a primit 8.000 de dolari. Antrenorul galatenilor, Victor Rosca, a declarat ca banii vor fi impartiti jucatorilor, precizind ca fotbalistii vor intra in vacanta pina pe 14 ianuarie.

Finala mica a Cupei Stalinskaya a fost cistigata de FC National, care a invins, cu scorul de 8-7 dupa executarea loviturilor de departajare, echipa FCM Bacau. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 3-3. Golurile au fost marcate de Ciocoiu, Codreanu, Pitu pentru FCM Bacau, si de G.Popescu, de doua ori, si Keca pentru FC National. La loviturile de departajare, pentru bacauani au marcat Pitu, M.Ilie, Vaduva, Badoi, iar golurile „bancarilor” au fost inscrise de S.Radu, Olah, Falub, Mitrovic, Vintila. Jucatorul echipei FCM Bacau Ciocoiu a ratat.

FC National a primit 5.000 de dolari, iar echipa FCM Bacau a fost premiata cu 3.000 de dolari. Antrenorul formatiei FC National, Cosmin Olaroiu, a declarat ca banii obtinuti vor fi donati in scopuri caritabile.

Golgheterul competitiei a fost Nicolae Dinita (Sportul), care a marcat 15 goluri, cel mai bun jucator a fost declarat Catalin Tofan (Otelul), iar cel mai bun portar a fost desemnat Bogdan Vintila (National). Cei trei fotbalisti au primit echipament sportiv Lotto, in valoare de 1.000 de dolari.

La cele doua finale au asistat si Gheorghe Hagi, Gabi Balint si Zoltan Iasko. Ion Craciunescu, care a fost crainicul competitiei, i-a prezentat pe cei trei ca fiind fostul staff tehnic al echipei nationale a României, ceea ce l-a deranjat pe Gheorghe Hagi.
Sursa:www.mediafax.ro