Oțelul Galați – Sportul Studențesc, scor 1-0

Apropo.ro / 12.09.2004, 16:31
Oțelul Galați - Sportul Studențesc, scor 1-0
Formația Oțelul Galați a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Sportul Studențesc, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Diviziei A "Burger", transmite corespondentul MEDIAFAX. Oțelul Galați - Sportul Studențesc 1-0 (1-0)

Formația Oțelul Galați a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Sportul Studențesc, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Diviziei A „Burger”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oțelul Galați – Sportul Studențesc 1-0 (1-0)

A marcat: V. Iacob ’39

Stadion: „Dunarea”

Spectatori: 4.000

Cartonașe galbene: Rohat ’35, Tanase ’52, Danciu ’54, Marginean ’90 / Cruceru ’69, Curelea ’80, Balan ’82, Rusu ’88

Arbitri: Marian Salomir – Ionel Popa, Gelu Dimaca – Cristian Sava

Observatori: Alexandru Popescu, Nicolae Grigorescu

Componența formațiilor:

Oțelul: Barbu – Rohat, Munteanu, Nanu – Craciun (Mozacu ’85), Marginean, Dragomir, Tanase (Oprea ’53), Danciu (Gheara ’70) – Aldea, V. Iacob. Antrenor Sorin Cîrțu.

Sportul: Stanca – Ciupe, Secareanu (Rusu ’46), Rațiu, Dedu – Stancu (Curelea ’75), Balan, Lazar, Cruceru (Ferfelea ’78) – Mazilu, G. Coman. Antrenor Dan Petrescu.

Declarații dupa meci:

Sorin Cîrțu (antrenor Oțelul): „Ma așteptam la un meci foarte greu și de aceea sînt foarte bucuros ca am obținut aceasta victorie. Nu sînt mulțumit de jocul echipei, ci de faptul ca am obținut cele trei puncte într-un moment în care nu ne puteam permite un pas greșit pe teren propriu. Mi-a placut echipa oaspete și ma așteptam ca ea sa ne preseze pe finalul meciului”.

Dan Petrescu (antrenor Sportul): „Și de aceasta data am ratat foarte mult. Indiferent de ce se va întîmpla, am semnat un contract pe patru ani cu Sportul și vreau sa merg pîna la capat. Sper sa le schimb mentalitatea elevilor mei, pentru ca nu este normal ca în meciurile de acasa sa nu reușim decît rezultate de egalitate, iar în deplasare sa pierdem dupa ce ratam foarte mult, cum a fost cazul și astazi, cînd nu am reușit sa înscriem nici macar din doi metri”.

Mediafax