Otelul Galati – Steaua: 0-1

Apropo.ro / 23.08.2009, 19:22
Otelul Galati - Steaua: 0-1
Steaua Bucuresti s-a impus cu scorul de 1-0, in fata echipei Otelul Galati, prin reusita lui Surdu din minutul 58, informeaza Mediafax.

Steaua Bucuresti s-a impus cu scorul de 1-0, in fata echipei Otelul Galati, prin reusita lui Surdu din minutul 58, informeaza Mediafax.

Min. 27: O actiune prelungita de atac a formatiei Otelul a fost incheiata cu lovitura de cap a lui Marius Matei, care a trecut la mica distanta de bara din dreapta lui Robinson Zapata.

Min. 51: Szekely a primit o pasa peste fundasii galateni, dar a reluat slab si nu l-a putut invinge pe Kolev, in situatie de unu la unu.

Min. 54: Paraschiv este gasit cu o pasa in coltul careului desase metri si capitanul fornatiei galatene suteaza, dar Zapata a respins, iar Baciu a respins, cu capul, din fata portii.

0-1: Andrei Ionescu a recuperat un balon la mijlocul terenului, a avansat cativa metri si i-a pasat in lateral lui Surdu, care l-a invins pe Kolev cu un sut pe jos, la coltul lung, de la marginea careului de 16 metri.

Min. 73: Zapata a iesit inoportun la o centrare din flancul drept si Jelev a reluat cu capul spre poarta goala, dar mingea a trecut alaturi.

Min. 75: Stancu isi loveste adversarul cu cotul in saritura, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a aratat al doilea cartonas galben atacantului echipei Steaua si, implict, pe cel rosu.

 

Sursa foto: Prosport