Oțetul de mere te scapă de celulită

De: Carmen Ulian / 03.02.2015, 17:00
Oțetul de mere te scapă de celulită
Celulita inestetică poate fi combătută cu ajutorul unui remediu care se regăsește în locuința ta. Este vorba despre oțetul de mere, iar noi îți spunem cum îl poți folosi pentru a avea rezultate.

Depozitele de grăsime, inestetice de altfel, pot fi distruse cu ajutorului oțetului de mere pe care îl ai în casă. Desigur, pentru rezultate remarcabile este indicat să ții o dietă, pe cât se poate, și să faci puțină mișcare în fiecare zi.

Oțetul de mere, de preferat cel natural, ajută la arderea grăsimilor. Pentru a scăpa de celulită ai nevoie de o bucată de material, 100 ml oțet de mere, 100 ml apă, o linguriță jumătate de sare de mare, fără iod.

Amestecă bine ingredientele până se topește sarea, după care înmoaie materialul în soluție, apoi aplică-l pe zonele afectate. Pe deasupra înfășoară-te cu folie de plastic, pentru siguranța că nu murdărești nimic în jur.

Pentru ca acest tip de tratament să aibă efect este necesar să stai circa patru ore, sub plapumă sua pătură. Ideea este să stai la caldură și să transpiri.

Tot pentru a elimina celulita, mai poți face un amestesc pentru masaj care să fie trei părți oțet de mere și o parte ulei de masaj.

Oțetul de mere are capacitatea de a elimina toxinele din organism.