Oua cu ficaței de pasare

Apropo.ro / 05.07.2004, 14:16
Oua cu ficaței de pasare
Ingrediente pentru 4 portii: 250 ficaței de pasare, 4 oua, 2 roșii, 1 ceapa, 1 ardei gras, 2 caței de usturoi, 4 linguri vin alb, sare, piper. Preparare: Se taie ficațeii în bucați mici și se condimenteaza. Se adauga ceapa și ardeiul taiat marunt, usturoiul

Ingrediente pentru 4 portii:
250 ficaței de pasare, 4 oua, 2 roșii, 1 ceapa, 1 ardei gras, 2 caței de usturoi, 4 linguri vin alb, sare, piper.

Preparare:
Se taie ficațeii în bucați mici și se condimenteaza. Se adauga ceapa și ardeiul taiat marunt, usturoiul pisat, roșiile date pe razatoare și vinul alb. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa care se lasa sa se înabușe 15 minute. Se sparg apoi, deasupra, ouale unul cate unul, se acopera tigaia și se lasa pe foc 5 minute. Se servește imediat.