Out of trend

Apropo.ro / 07.11.2005, 16:49
Out of trend
Ce aștept eu acu' sa apara pe piața e o revista out of trend, care sa ma învețe cum sa ma îmbrac și sa ma coafez, dupa cum nu se coafeaza și nu se îmbraca cele care... doar se îmbraca și se coafeaza, daca înțelegi ce-ți spun... Ca alea


Ce aștept eu acu’ sa apara pe piața e o revista out of trend, care sa ma învețe cum sa ma îmbrac și sa ma coafez, dupa cum nu se coafeaza și nu se îmbraca cele care… doar se îmbraca și se coafeaza, daca înțelegi ce-ți spun… Ca alea care stau cu ochii în revista glossy și baga la cap – pe si-la-be – stupizenii de genul ca: „venirea toamnei este pentru fetele la moda o încercare destul de grea”!!! (Pe cuvânt!) și ca „ținutele trebuie sa asigure și con-for-tul ter-mic” câta vreme nu mai poți sa „de-fi-le-zi pe strazile pline de noroi în fustițe viu colorate” (fara cioaca!). Și asta „în plus pe lânga faptul ca”, negreșit, „coafura ta e-mi-te semnale disperate” (literalmente, jur!) „în speranța ca o vei putea salva de pu-ter-ni-ce-le rafale de vânt”. (Aleluia!)

Divaghez, dar ma macina-o treaba! Spune-mi, cam cum îți imaginezi ca arata blonda care citește textele astea și cam ce fața face?! Stupid/Smart? Cât de stupid pe o scara de la 1 la 10? Ce-i tresare când înțelege ca „pe lânga a fi tren-dy, ți-nu-te-le ves-ti-men-ta-re trebuie sa” bla-bla, bla-bla? E transpusa?? Și… mai spune-mi! Mi-e și frica sa-ntreb! Cam câte bucați din-astea, care cumpara revista, sunt printre noi? (Sau noi printre ele?, sunt confuza rau…) Ca sa fii sigur ca se vinde și acu’, și luna viitoare?

Prea multe întrebari, prea puține informații? Ma-nvoiesc la fofileala…

Alora, mai ia un text!: „Pentru a ne ușura (sic!) povara (sic!!), designerii s-au gândit sa schimbe câte ceva din legile dupa care se ghidau sezonul trecut și au elaborat alte reguli! Doar (sic!!!) respectându-le (sic!!!!), putem obține un look de invidiat!”

Ei, ce zici?! Câte stupizele d’astea sunt? Și cam câte reviste de gen crezi c-au aparut în România? S-a facut un studiu de piața? Da’ numarul nefericitelor care iau revista cu împrumut dupa ce aia cu bani a aprofundat tainele cunoașterii într’ale trendului s-a stabilit? Și care sunt lunile de vârf în vânzari? Și cum afecteaza treaba asta rata divorțurilor? Da’ instituția casatoriei ce mai face? Și, în total, câte mall-uri sunt în Bucurețti? Și câți trec bacu’? Pentru ca, daca s-a facut și s-a stabilit, eu una nu vreau sa știu. Ce-aș vrea eu sa știu e daca nu apare cumva pe piața o revista out of trend… Care mai bine sa fie cool și sa nu ma-nvețe nimic. Sa ma distreze, daca se poate. Altfel, mai bine sa ma lase naibii-n pace!

Olivia Steer

Tags: